Torek, 19. 10. 2021, Luna v ovnu bo znala sodelovati

Morda vas zanima

- Oglas -

Zračne in ognjene energije so izpostavljene tudi danes. Mars je še zmeraj v tehtnici, kjer so njegove energije, strast, želja po doseganju ciljev, bojevitost, pogum najbolj šibke, a vendar danes oblikuje natančen trigon z Jupitrom, kar mu daje optimističen vpogled v prihodnost in zmožnost dobrega sodelovanja z okoljem. Prihodnjo soboto, 30. oktobra, bo stopil v škorpijona, kjer se počuti veliko bolje, in priznam, da se tega zelo veselim. Šibkost, ki je nosi Mars v tehtnici, je že utrujajoča, čeprav s svojim neskončnim iskanjem ravnovesja spodbuja tudi koristne kompromise.

Luna v ovnu danes potrebuje komunikacijo, izmenjavo mnenj, saj je v opoziciji z Merkurjem, ki se je pripravljen pogovarjati ne več samo o preteklosti, saj ni več retrograden, ampak tudi o trenutnih, aktualnih dogodkih, ki v odnosih končno prihajajo v ospredje. Opoldne bomo zaradi stika Lune z Venero v strelcu še bolj naklonjeni sodelovanju, stiki z ženskim spolom bodo prinašali pozitivne informacije in uporabimo jih, da odpremo kakšna vrata, doslej zaprta, ter se optimistično podamo v prihodnost.

Jutri je tisti izzivalni dan polne Lune v ovnu, ki bo natančna ob 16.57. Moč trme, samozavesti, skoraj slepega poguma, prepričanja, da imamo mi in sami mi prav in da nam drugi morajo slediti, bo zelo velika, v nas bo bojevitost, ki jo lahko uporabimo za kreativne preboje ali napoved vojne. Že danes se lahko odločimo, ali je pametno, da se postavimo v prve bojne linije, ali pa umaknemo, spustimo te nasilne energije mimo nas.

Prejšnji članekTestenine v solati
Naslednji članekMarmelada iz buč brez sladkorja
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -