Torek, 18. 5. 2021, Ljubezen ima mnogo obrazov

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro v dan, ko bo Luna v levu uveljavljala svojo voljo tudi na najbolj trmaste načine. Hitela bo, vsa samozavestna glede svojih načrtov (sekstil s severnim Luninim vozlom v dvojčku), naklonjena komunikaciji in sodelovanju, zlasti z ženskim spolom (sekstil z Venero v dvojčku).

Popoldan bo že aktiven njen kvadrat z Uranom v biku, ki govori o višku energije, trmastem navdihu, tisti notranji revoluciji, zaradi katere spremenimo smer začrtane poti ter smo se za uveljavljanje svoje volje pripravljeni postaviti tudi na okope in zarjoveti.

Že kmalu zatem bo Luna soočena še z opozicijo s Saturnom v vodnarju, ki jo bo skušal postaviti na trdna tla in jo ohladiti s pravili, omejitvami, družbenimi ali osebnimi moralnimi zavezami in odgovornostjo.

Šele jutri zvečer bo tenzija fiksnih, trmastih energij dosegla svoj vrhunec s kvadratom Lune in Sonca v biku, ki nas vodi v krizno situacijo, ta pa od nas zahteva ultimativne odločitve. Razpeti bomo med vsakodnevnimi dolžnosti in globoko notranjo željo po novi, kreativni poti, novi filozofiji, za katero si želimo, da bi nam prinesla priznanje in obilje.

Danes nam je na voljo tudi sekstil med Venero v dvojčku in Kironom v ovnu ter konjunkcija Venere s severnim Luninim vozlom. Podčrtane so zračne energije dvojčka, ki spodbujajo komunikacijo, odpirajo naša srca in z besedami zdravijo naše odnose. Možno je tudi srečanje z nekom, ki je pomemben del naše življenjske poti in nam želi nekaj sporočiti.

Odprimo se ljudem, zaupajmo si ter skupaj in sproti rešujmo probleme, ki nastajajo. Predvsem pa najdimo zdrave načine, kako se spopasti s strahom in posledicami, ki jih ima na našo samozavest in samopodobo.

Lep dan ter srečno in ustvarjalno naprej!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekPečena cvetača
Naslednji članekPizza torta
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -