Torek, 17. 8. 2021, Luna v strelcu polni baterije

Morda vas zanima

- Oglas -

Zbudili smo se v dan, ko rastoča Luna v strelcu in z njo naše čustveno doživljanje sveta, ki je ne glede na precej materialno naravnano družbo, ki nas obkroža, še vedno najpomembnejši del našega življenja, ima relativno sproščeno pot. Na nebu ni drugih vplivov, se pa že oblikuje konjunkcija Merkurja in Marsa, ki komunikacijam daje posebno ostrino in natančnost. Besede uporabljajmo premišljeno, izognimo se cinizmu, saj lahko druge nepotrebno užalimo.

Kot vemo, se v obdobju, ko so energije strelca izpostavljene, bolje počutimo na zraku kot v zaprtem. Potrebujemo dinamiko, gibanje, bolj sproščeno filozofijo pogleda na svet, ko se ne osredotočamo na problem, temveč na rešitev in jo tudi izpeljemo. Strelec prinaša optimizem, ne obračamo se nazaj, temveč gremo naprej.

Prek stikov s Kironom, ki prinaša sposobnost, da se o težavah pogovorimo, in Neptuna, ki nam rad da otožno, sanjaško in tudi zavajajočo prevezo čez oči, da realnosti ne moremo gledati v obraz in se nekoliko smilimo samim sebi, bo Luna prišla do večernega harmoničnega, sproščenega trigona s Soncem v levu.

To bo čudovit vrhunec dneva, ki nam vrača energijo ter daje moč in jasne odločitve o poti naprej. Jutri Luna vstopa v kozoroga, ko bomo pridoma uporabili to energijo in ji s pridnostjo, prizadevnostjo, delavnostjo dali obliko.

Do takrat pa srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -