Torek, 16. 3. 2021, Počakaj do opoldneva

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Z rastočo Luno, ki je trenutno še v ovnu in v praznem teku nam vse do opoldneva kakršna koli akcija ni prav naklonjena, saj so vse naše reakcije pretirane. Počakajmo, naj Luna vstopi v bika. Opoldne se bomo počutili že bolj stabilno, naši gibi bodo mirnejši, naše vedenje uravnovešeno, naše potrebe po znanem, domačem, poznanem okolju, družbi, hrani pa poudarjene.

Luna v biku se bo danes srečala zgolj z Merkurjem v ribah in komunikacije, v katere se bo vpletla, bodo prijetne, razumevajoče, naklonjene nežnejšim pogovorom, saj smo v stiku z ženskimi energijami in nam izražanje čustev pride kot nekaj naravnega.

Posebno moč dnevu pa daje današnji natančni sekstil md Soncem v ribah in Plutonom v kozorogu, starim znancem, ki ga že dolgo nismo omenjali, je pa vseeno deloval tam iz sence. No, danes bo naš Jaz, naše Sonce v ribah v lepem stiku z notranjim vrelcem moči Plutonom, kar mu daje mirnost, samozavest, voljo, da sledi poti, ki si jo je začrtalo in se prepusti transformaciji, spremembi, ki jo je priklicalo.

Če vam sprememba danes pride naproti, ji zaupajte, saj nam daje moč, da še naprej uresničujemo svoje sanje.

Srečno!

Prejšnji članekSirov burek
Naslednji članekJeglič
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -