Torek, 16. 11. 2021, Boks in občutek velike spremembe

Morda vas zanima

- Oglas -

Še en dan rastoče Lune v ovnu je pred nami in v ospredju so velika aktivnost, preboji na novih področjih, začetki česa novega. Luna v ovnu pač mora nekje biti prva, mora začutiti pionirski duh, uveljaviti svojo vizijo, voljo, pravico, da je glasna in jo drugi poslušajo, ubogajo, upoštevajo. Ne mara, če jo zavrnemo, če ji rečemo, da bomo razmislili. Kaj, razmislili? Ona že ne bo čakala, ona gre naprej. Njeno zanimanje ste že izgubili!

Danes jo čaka harmonična spodbuda, ki ji jo daje Jupiter v vodnarju ter jo usmerja v družbene odnose, ki ji prinašajo korist, radodarnost, optimizem. Zatem bo seveda sledil kvadrat s Plutonom v kozorogu, zaradi katerega se vsak mesec sooča s svojimi primarnimi potrebami, konfliktu z avtoritetami, ki so že dolgo na oblasti, s svojimi potrebami po nadzoru in ukazovanju, tudi kaznovanju in besu. Najmanj bo pod njenimi udarci jeze trpela kakšna boksarska vreča. Ljudem se priporoča, da se ji izognejo.

Dan bo poseben tudi zato, ker Sonce v škorpijonu oblikuje pozitiven sekstil s Plutonom, kar nas polni z močjo, voljo, vztrajnostjo, usmerjenostjo našega ega v dosežke, ki zahtevajo voljo, vztrajnost, nam prinašajo bogastvo in podporo vplivnih ljudi. Le potruditi se moramo in potrkati na kakšna vrata ali zavrteti telefon ter sprožiti tok daljnoročno pozitivnih dogodkov.

Jutri pa se le pripravimo, da bomo storili nekaj novega, drugačnega, kar revolucionarnega. Mars v škorpijonu bo namreč oblikoval natančno opozicijo z Uranom v biku. Zelo zanimiva kombinacija, ki bo globalno sprožila akcije, ki prinašajo pomembne, tektonske premike. V naših natalnih astroloških kartah bo aktivirala nekaj novega, nas premaknila v smer, ki se nam je lahko še pred kratkim zdela nemogoča, pa naj bo to selitev v drug kraj, vabilo za novo službo, pomembna partnerska odločitev – nekaj, zaradi česar bomo dvignili bikovske korenine in naredili spremembo.

Srečno skozi dan in Luno v ovnu dobro držite za njene rogove!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekLeča je superživilo
Naslednji članekJuha iz sladkega krompirja
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -