Torek, 15. 6. 2021, Polne baterije Lune v levu

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – v dnevu rastoče Lune v levu in še vedno aktivnim kvadratom med retrogradnim Saturnom v vodnarju in Uranom v biku se tudi danes nadaljujejo že včeraj začeti pogovori med fiksnimi znamenji. Saturn in Uran iščeta način, da uskladita svoje zahteve, ki so si seveda različne, saj iščemo ravnovesje med potrebami po upoštevanju novih struktur, pravil in avtoritet ter ohranjanjem tradicij, ki smo jih navajeni in se jim ne želimo odreči.

Uran je resda planet revolucij in nenadnih sprememb, v biku pa je kljub temu počasen in se težko izvije iz primeža tradicij. Če ga razjezimo, pobesni, ampak je vprašanje, kako se bo obnašal, ko se umiri. Se bo vrnil tja, kjer je navajen biti? In če bo, kaj bo storil Saturn? Mu odrekel podporo, ga kaznoval s še večjo distanco, si namislil še dodatna pravila, ki bodo izzivala Urana ter ga spodbujala k spremembi? Ali bo Uran, ki se v tem trenutku drži tradicije, uspel nagovoriti Saturna k manj strogemu upoštevanju meja in ovir? Sliši se skorajda neverjetno, da bi se to lahko kmalu zgodilo. Zahteve po takšnem vedenju pa ostajajo v zraku …

To je vsebina teh planetarnih “pogovorov”, ki se jim ne bomo tako hitro izognili. Zahteve, da se nekaj fiksnega spremeni, se namreč nadaljujejo in nadaljujejo vse do konca ne samo tega leta, temveč kar naslednjega.

Luna v levu pa po včerajšnjem srečanju z omejitvami Saturna in Urana, ki njene želje po občudovanju, pozornosti, zabavi ne razumeta najbolje, danes srečala veliko bolj prijazne soigralce. Naklonjeni so nam pogovori, čeprav se dogajajo z retrogradnim Merkurjem v dvojčku in potrebujejo še dodatno razčiščevanje.

Popoldan bomo dobili še dodatek samozavesti, ko bo Luna vstopila v sekstil s Soncem v dvojčku ter bo doživela svoj trenutek zabave, smeha, naklonjenosti, po kateri tako hrepeni. Sonce ji bo pokazalo nekaj lepega. Ni nujno, da so to trenutki, ki prinašajo samo ljubezenska srečanja. Idelani so za družabno-kulturna srečanja, ki jih je te dni kar nekaj ter so polna navdiha, energije, drugačnih, zanimivih pogovorov.

Pozno popoldne ob 19.27 bo Luna v levu končno izpregla in šla v fazo lera,dokler ne bo jutri zjutraj ob 5. uri prispela v znamenje device. Do takrat si bo, upajmo, napolnila baterije in samozavestno zaspala.

Uživajte v malenkostih, ki nas delajo srečne in vesele, sočasno pa ne bodimo naivni, da bodo napetosti, ki se nam dogajajo, kar izginile. Aktivno se jih moramo lotiti in izpeljati.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekZavitek z lososom
Naslednji članekPasulj brez moke
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -