Torek, 14. 9. 2021, Ravnatelj na stranišču

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna je v strelcu, rada bi bila neobremenjena s težavami, njenemu filozofskemu duhu so natančni urniki, naloge, skrbi za detajle, ki jih imamo sedaj v obdobju device povsem odveč. Če ji zmanjka mleka, raje gre k sosedi kot v trgovino, saj si lahko reče, da je doživela nekaj novega ter zraven še poklepeta.

Njena dobrodušnost bo dobila pospešek že zgodaj zjutraj, Jupiter ji bo pihal na dušo in dajal navdih, da se loti dela, ki bo v njeno dobrobit, ko pa bo šla v akcijo, bo trčila z Marsom, zaradi česar lahko stori kaj povsem nepremišljenega.

Mars je danes na zadnjih minutah device, v sredo namreč vstopa v tehtnico, in na tej zadnji stopinji skrbne, detajlom posvečene, delavne in storilnostno naravnane device je njegova energija posebej pikolovska in dlakocepska.

Jaz se danes ne bi dajala v spore in izzivala Marsa v podobi ravnatelja šole, ki me je zalotil med kajenjem v stranišču. Naupoštevanje pravil je danes največja provokacija. Že jutri bo ta Mars povsem drugače razpoložen, bolj bo popuščal, se pogajal, poslušal, kaj mu imajo za povedati, enakopravnost in pravica za vse sta njegovi glavni vodili.

Že ob 13.34 se bo ozračje umirilo, ohladilo, zresnilo, saj bo Luna vstopila v kozoroga. Posli, denar, delnice, borzne tečajnice, računovodsko delo, odgovornost, plezanje po družbeni lestvici navzgor, kupovanje nepremičnin in ne nazadnje hoja v hribe, skrb za kosti, preizkusi vztrajnosti – takšne stvari stopajo v ospredje, čustva so na stranskem tiru.

Luni bo vseeno uspelo proti večeru oblikovati sekstil z Venero v škorpijonu in našel se bo prostor za toploto, malo ostro, s črnim humorjem in erotičnim perilom zapoprano nežnost. Privoščimo si jo in si dajmo moč za prihodnje, malo težje dneve, ko bo Venera težje prenašala ločenost, distanciranost od njej dragih.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -