Torek, 14. 12. 2021, Luna v biku in obujanje preteklosti

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna raste in ob 9.11 vstopi v bika in daje še večji poudarek na zemeljska znamenja in oprijemljive stvari. V zemeljskih znamenjih sta tudi Venera in Pluton, ki še vedno vzbujata nasprotujoča si čustva. Po eni strani si nekaj želimo, globoko in strastno, po drugi pa ta nagon nadzorujemo, saj imamo že izkušnje z obsesivnimi čustvi in njihovimi posledicami.

Ampak Venera in Pluton sta tu, v konjunkciji, ki bo trajala vrsto tednov in se izpela šele 3. marca 2022. Vprašanja, kaj je dobro za nas in kaj naj storimo z vsemi temi emocijami, bodo visela v zraku in nas včasih puščala brez moči. En dober nasvet obstaja, ki lahko zaobjame to obdobje. Ko ne vidiš izhoda iz situacije, ji obrni hrbet in odkorakaj proč. Pri tem ničesar ne poškoduj. Energijo, ki jo razsipavaš na druge, obrni sebi v prid.

Zavedajmo se, da bo v nedeljo začela Venera svojo retrogradno pot in se znamenja kozoroga ter z njim Pluton ne bo zlepa rešila. Čeprav so znamenja, ki jim daje podporo – rojeni ob koncu bika, device, ribe in škorpijona, so energije, s katerimi je obdana, tako težke, da ljubezen težko oblikuje nasmeh.

Danes imamo tudi možnost, da se soočimo z neko staro situacijo, ki nam pravzaprav vzbuja dobre občutke. Mars v strelcu je v tesnem stiku z južnim Luninim vozlom v strelcu. Tukaj je dobro poznan občutek avanture, potovanja, gibanja, tudi seksualnega vznemirjenja, povezanega z odprtimi prostori, ki smo jih že kdaj obiskovali. Strastno bomo zagovarjali filozofijo, ki tiči za tem. Pozabili bomo, da je starega veka, da nas morda vodi tja, kamor se ne bi smeli več vračati, in vendar smo v času, ko je konec leta in obujamo spomine in nam je tisto, kar je dobro znano, privlačno in spodbudno.

Luna v biku in Merkur v kozorogu se bosta danes dogovorila, kako in kaj ter podprla naše odločitve, naj bodo takšne ali drugačne. Podpora gre nečemu stabilnemu in resnemu. Upajmo, da bomo podprli najboljšo od odločitev.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -