Torek, 13. 4. 2021, Stopimo ven iz cone udobja

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna raste in je v biku ter jo čaka resen, s kakšnim nepričakovanim izzivom obarvan dan. Večji planetarni igralci danes ne oblikujejo natančnih aspektov. Venera zapušča ovna in jutri vstopa v plodnega bika, v katerem bodo semena lepote in ljubezni, ki smo jih minule tedne posejali, pognala korenine. Šibkim ne bo uspelo in verjetno je prav tako, zdrava plodnost, ki nas bo čustveno nahranila, pa ostaja z nami.

Sonce se približuje sekstilu z Marsom in do konca tedna ob pomoči Jupitra še bolj pumpa svoj ego, vero vase, samozavest, pogum, željo, da se izpostavi, uveljavi, postane glavni šef, a pod vplivom Plutona, kar bomo čutili v petek, napihuje tudi brezobzirnost in krutost.

Kot zmeraj se lahko manipulativnim igricam, usmerjanju drugih in uveljavljanju svoje volje s silo izognemo. Če ta vir moči namenimo sebi, se izzovemo s kakšnim posebnim telesnim naporom, se spravimo v cono nelagodja, ki je samo naša in gremo čeznjo – smo zmagali. Na misel mi prideta Ana in Ewa ter njun 365coldswim izziv, kjer se človek zavestno izpostavi nelagodju, premaga paniko uma in postane nepremagljiv. Sam svoj heroj.

Vračamo se v torek, 13. aprila. Skok naprej je služil temu, da pridobimo na samozavesti, če nas bo dan, kot je današnji, resneje izzval in zamajal. Vse ima svoj namen, tudi vsakomesečna konjunkcija Lune in Urana v biku ter seveda vsakomesečni kvadrat Lune s Saturnom. Popoldanski čas nam prinaša nekaj presenetljivega, ne nujno neprijetnega, večer pa vnovično streznitev, morda čustveno ohladitev. Naj nas ne potre.

Še dve leti let bo tako, ko bo bik oziroma vsako njegovo dejanje, ki odstopa od doslej poznanih splošnih družbenih norm in obnašanja, pod budnim inšpekcijskim očesom Saturna. Tam tudi je zato, da preverja, mi pa smo tu zato, da vztrajamo na spremembi, stresamo tla, se povezujemo v nove, plodne alianse, Saturnu ali avtoritetam okoli nas tudi nerazumljive.

Fiksna znamenja, torej bik, lev, škorpijon in vodnar, so se morda že navadila, da postajajo spremembe sestavni del življenja. Morda se jim tudi vse uspešneje prilagajajo in postajajo pozorni na področja, kjer se jim zemlja nekoliko trese pod nogami, na znamenja torej, da je prav tam nekaj potrebno storiti. Te energije so preprosto vse bolj in bolj budne in ne bodo minile. Vsakdo ima svoj izziv, ki mu skače pred nos. Recimo danes.

Srečno in naredite si najboljši dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekTurška kava
Naslednji članekMasleni piškoti
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -