Torek, 11. 5. 2021, Večer mlade Lune

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna v biku bo danes zvečer ob 21. uri oblikovala konjunkcijo s Soncem v biku in kot mlada Luna naznanila nove začetke. Glede na to, da to srečanje Sonca in Lune na isti točki neba s svojo energijo najmočneje barvata tudi Neptun v ribah in Lilith v biku, ima mlada Luna precej dobro odskočno desko.

Plodne, zemeljske energije bika, tega pridnega, temeljitega, počasnega, osredotočenega, zaupanja vrednega znamenja, ki rad v roke prime plodove svojega ustvarjanja, bo Neptun zalil z nežnostjo, romantiko, fantazijo, ščepcem zaljubljenosti, tudi samo platonske, ter jih naredil še bolj plodne. Zemlja in voda se seveda dopolnjujeta in vsaka njiva potrebuje vodo. Ne pozabimo torej tistega, kar smo posejali, tudi zaliti.

Da bodo energije še bolj oprijemljive, bo poskrbela Lilith, ki bo jasno povedala, česa si želi, in če jo zavrnemo, lahko pričakujemo jasen izraz njene jeze. Če ji odpremo vrata, bo zgodba drugačna in bodo plodne energije bika dobile še dobro mero strasti. Takšne, ki nas brez sramu gleda neposredno v oči.

Do večera bo torej Luna še padajoča in nekoliko obremenjena s počutjem, ki je zaradi včerajšnjih dogodkov še deloma zaskrbljeno (kvadrat s Saturnom), obenem pa v nas tli navdušenje (konjunkcija z Uranom) nad nečim novim, vznemirljivim, kar ruši prevladujoči red stvari in jih postavlja na novo.

Že zgodaj zjutraj ob 4.44 je Merkur v dvojčku oblikoval sekstil s Kironom v ovnu, na teži pa je še vedno konjunkcija Merkurja s severnim Luninim vozlom. Informacija (komunikacija), ki smo jo pričakovali in smo se z njo ukvarjali včeraj, bo danes dobila dodaten zalet. Zagotovo se nanaša na nekaj, kar ima za nas velik pomen in nam zato povzroča skrbi, nas dela ranljive oziroma odpira rano, ki je povezana z našo temeljno željo, da bi uveljavili svojo osebnost.

Oblikujmo prijateljsko vzdušje, saj bomo le tako lahko slišali in razumeli. Ne projecirajmo povedanega, saj zagotovo ne bo vse, kar bo povedano, povezano z nami osebno. Če ne pademo v past užaljenosti, bomo storili velik korak naprej. Dober pogovor je dandanes zlata vreden.

Stopimo še korak naproti Marsu v raku, ki se te dni prav tako prebuja ter bo dobil spodbudo in se premaknil. Ta bo sprva precej trda zaradi kvadrata s Kironom, kar še poudarja našo prizadetost okoli neke zadeve, ki nam veliko pomeni, s katero se identificiramo, jo hočemo aktivno zaščititi, ohraniti, saj nam vzbuja občutke domačnosti in varnosti.

Po dozi trpljenja pa bo sledil tudi sekstil z Uranom, ki prinaša sprostitev od težkih misli in neuresničenih dejanj ter bo našo željo po akciji, delovanju, uveljavljanju lastne volje sprostil in usmeril v neko novo otipljivo idejo.

Lepo se imejte, do večera imate čas, da mladi Luni pošljete svoje želje glede novih začetkov. Pogumno naprej, pogovarjajmo se iskreno in namesto v preteklost usmerimo pogled v prihodnost.

Srečno!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekKremna špinačna juha
Naslednji članekŠpanska omleta s krompirjem
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -