Torek, 11. 1. 2022, Od sebe ne zahtevajmo preveč

Morda vas zanima

- Oglas -

Z Luno v biku je danes dan, ko so znova izpostavljena fiksna znamenja in njihove značilnosti. Želimo si stabilnosti, ne maramo sprememb, pravzaprav se jim kar upiramo. A ker že vemo, da fiksna znamenja iz njihove nepremične pozicije, na kateri so vztrajali leta dolgo, brcata tako Saturn kot Uran, je popoldan namenjen temu, da znova nekaj spremenimo.

Najprej bo Luna dopoldan oblikovala kvadrat z Merkurjem v vodnarju in lahko pričakujemo nekaj raztresene komunikacije. Osredotočimo se na bistveno in se ne pustimo zmesti. Opoldne bo že aktivna konjunkcija Lune in Urana v biku, ki spodbuja spremembe, revolucije, iztirjenje iz običajnih poti, informacije, ki jih nismo pričakovali. Popoldan bo v zgodbo vstopil Saturn, ki nas bo zresnil, osredotočil na bistveno, na pravila in red, nas distanciral od vznemirjenja, ki smo ga doživeli.

Šele pozno zvečer nas čaka uravnovešenje in prizemljitev, h kateremu bo pomagala Venera v kozorogu. Vrnimo se k vrednotam, ki so stabilne in nam dajejo mir.

Zna biti, da se bomo čez dan počutili precej raztreseno, zato se držimo notranjega fokusa, ki smo si ga zadali ter ne delajmo panike, če se vse ne izide po planih.

Upoštevajmo, da je danes poudarjen Neptun, ki v kombinaciji s Soncem prinaša povečano intuicijo in umetniški ali sanjaški navdih, obenem pa kvadrira Marsa v strelcu ter so naše akcije zavite v meglo, zmedene, izgubljene. Ne izčrpavajte se, ne bodite brezglavi. Oprostite si za vse napake in zgrešene smeri. Namesto garmina v roke raje vzamite staromodni kompas. Opustite agresijo, saj boste z njo ljudi zgolj odvrnili proč od sebe. Uporabljajte sočutje, nežnost. Ne obsojajte.

Srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -