Torek, 10. 8. 2021, Izjemna plodnost Lune v devici

Morda vas zanima

- Oglas -

Smo v dnevih rastoče Lune v devici, ki jo bomo tokrat doživeli drugače, saj se bo iz piflarke, ki si upa zgolj sanjariti o fantu iz sosednjega razreda, preobrazila v elegantno, graciozno, strastno in direktno damo, ki si bo končno vzela svoj kos pogače.

Luna v devici namreč danes in jutri ima krasno zemeljsko podporo zaljubljene Venere in akcijsko naravnanega Marsa v devici ter ekstravagantnega, vendar zanj nenavadno stabilnega Urana v biku in intenzivno čutečega Plutona v kozorogu. Z njimi bo oblikovala veliki zemeljski trigon, ki nam lahko odpre mnogokatera vrata. Skušajte v tem zvezdnem namigu poiskati priložnost zase in za svoje želje, saj se lahko materializirajo.

Današnje jutro je prineslo konjunkcijo Lune in Marsa, kar nam daje odlično, praktično energijo za delo in doseganje ciljev. Devica naj se poskusi sprostiti in prepustiti toku dogodkov. Konjunkcija z Marsom ji daje tudi velike mentalne in verbalne sposobnosti, pri čemer pa bi se veljalo izogniti tečnarjenju drugim, pretiranemu ukazovanju in “popravljanju” tujih napak. Lahko smo ostri na jeziku in nagnjeni h kregariji za prazen nič. Ali pa zgolj iskreni v svojih komunikacijah, kjer drugim dajemo možnost, da povedo svoje mnenje, mi pa se umaknemo s pozicije cepljenja dlake ter poskusimo zgolj poslušati brez takojšnjih sodb.

Dopoldan bo aktiven tudi kvadrat Lune s severnim Luninim vozlom v dvojčku, kjer je poudarjen ta razkorak med informacijami, ki jih prejemamo, in vplivom, ki ga imajo na naše čustveno stanje. A Luna v devici ima sposobnost prilagajanja in se bo bolje počutila že popoldan, saj bo v trigonu z Uranom in vse, kar je nenavadno, drugačno od običajnega jo bo vznemirjalo in spodbujalo k preobrazbi dojemanja. V novih poteh bo videla zanimivo dogodivščino, ki pa lahko spusti korenine in se stabilizira, saj ima v sebi pozitivno energijo in prinaša pozitivne dogodke.

Še vedno je aktivna romantična, zasanjana energija opozicije med Venero in Neptunom ter tudi kvadrat Marsa in severnega vozla, ki nas pelje na pot izbire in odločanja.

Užijte te plodne torkove energije, nekomu ali nečemu naklonite svojo skrb in pozornost ter imejte lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekVloženi jajčevci
Naslednji članekNegroni
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -