Torek, 1. 6. 2021, Čarovnija Lune in Jupitra

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobrodošli v naše prvo junijsko jutro – vanj nas je povedla padajoča Luna v vodnarju, ki je že zgodaj oblikovala trigon z Venero – ta preživlja še zadnji dan v znamenju dvojčka in jutri že vstopa v znamenje raka. Energije nam dajejo pozitiven vstop v dan in lepe, prijetne komunikacijske sposobnosti, s katerimi si odpiramo raznorazna vrata.

Luna že ob 8.14 vstopa v fazo lera, ko ne prejema nobenih planetarnih vplivov in počiva, nakar bo malo pred opoldnevom vstopila v znamenje rib ter oblikovala enega svojih lepših aspektov – konjunkcijo z Jupitrom, za katerega vemo, da je v znamenju rib, kjer bo le kratek čas preizkušal njemu znano udobje ribjega sveta, saj se konec julija zaradi svoje retrogradnosti vrača v znamenje vodnarja.

A tokrat je še v ribah in današnja srečna konjunkcija z Luno je nekaj, kar velja opazovati kot preprosto čaroben trenutek. Resda bo njegov vpliv trajal zgolj do 16. ure, magični prah, ki se usipa po zraku, pa nas bo s svojo nežno, sočutno, zasanjano, romantično, vsesprejemajočo in odpuščajočo energijo nosil skozi ves dan. To so trenutki, ko lahko pričakujemo kratek, in vendar pomemben preblisk sreče in zadovoljstva. V zraku je upanje in vera, da bo še vse dobro.

Pomemben aspekt dneva nenazadnje gre konjunkciji Sonca in severnega Luninega vozla, dogodku, ki se zgodi enkrat na leto in nas uravna z našo življensko potjo. Ker se zgodba dogaja v znamenju dvojčka, aktivira energije, ki prinašajo pomembno sporočilo, informacijo in nam pomagajo, da se, razpeti med več izbirami, odločimo za tisto “našo”. Poslušajte, vprašajte in sprašujte, opazujte, sprejemajte, odprite se sporočilom.

Glede na to, da Sonce že aktivira tudi sekstil s Kironom v ovnu, je sporočilo, na podlagi katerega se odločamo, katero od poti ubrati, balzam za Kironove rane, ki so kot zmeraj povezane z občutki nesprejetosti, zavrženosti, izstopanja iz množice zaradi individualnih posebnosti, ki se lahko zdijo čudne, dokler se ne pokažejo kot posebna moč, ki ji priznanje dajo še drugi.

Dan je torej obsijan z magijo rib in naravnan, da nas usmeri tja, kamor moramo, na pot, ki je še ne poznamo, vendar je prav tista, ki nam je namenjena in nam prinaša nove, pomembne izkušnje.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -