Tedenski horoskop, 21. – 28. 11. 2021

Morda vas zanima

- Oglas -

Smo v dnevu, ko je Luna še vedno v dvojčku, dopoldan oblikuje zaspani, sanjaški in malo zmedeni kvadrat z Neptunom, zato ne gre verjeti ali zapati vsemu, kar bomo občutili. Predajali se bomo sladkarijam, filmom ali glasbi, izbira je naša. Popoldan jo čaka lep trigon z Jupitrom, ki je naklonjen poslovnemu načrtovanju tedna, ki prihaja. In teden, ki prihaja, prinaša nekaj pomembnih planetarnih sprememb.

Za začetek jutri, v ponedeljek, zjutraj ob 3.34 Sonce zapušča znamenje škorpijona in vstopa v strelca, torej zapuščamo območje notranje transformacije in vstopamo na raziskovalna tla, polna novih idealov, entuziazma, optimizma, tudi slepe vere in poskusov, da bi vanjo prepričali in s seboj odpeljali tudi druge.

V sredo bo v znamenje strelca prestopil tudi Merkur ter se do 14. decembra prelevil v misleca, ki ga zanimajo nova obzorja, filozofa, ki stvari ne jemlje več tako osebno, temveč je sposoben videti širšo družbeno sliko. Merkur v strelcu je lahko tudi raztresen, saj se ne more osredotočiti na en sam problem, temveč bezlja od ideje do ideje, meni, da ima znanje o vsaki temi ter ga tudi goreče zagovarja.

Sreča je, da sta znamenju strelca naklonjena Saturn in Jupiter, ki ga bosta uravnovesila in mu prinesla srečo, pod vplivom Neptuna pa se bo soočil tudi z zavajanjem in lažmi ter začasno izgubo energije, na kar bo pozoren tudi zvezdni namig. Že 8. decembra bo Neptun zavajal Merkurja, 12. decembra pa Sonce. Bodimo pozorni na laži in nerealne sanje, obljube o rožnati prihodnosti, napake zaradi napačne presoje. Počakajmo, da ta vpliv mine. Po 14. decembru bo Merkur v kozorogu in bo bolj sposoben preverjati realnost svojih idej in komunikacij.

Ves teden se bo gradil tudi prijeten sekstil med Venero v kozorogu in Marsom v škorpijonu, ki je naklonjen ljubezenskim zvezam, žensko-moški izmenjavi energij, tudi prijateljstvu med spoloma, akcijam, ki prinašajo dobre poslovne priložnosti.

Povejmo še, da bo Luna teden začela v znamenju raka in ga končala v devici. Naš čustveni svet bo sprva zaščitniški, usmerjen v dom in družino, sredi tedna bo dinamičen in ognjevit z Luno v levu, ki bo v četrtek oblikovala svoje izzivalne aspekte z Uranom in Saturnom, v soboto pa bo vstopila v skrbno, natančno, nekoliko sitno devico.

Srečno v novem tednu, ki ga bodo prevevale energije ognjevitega strelca, padajoča Luna pa nas kliče, naj sklenemo projekte, povezane z domom, ustvarjalnostjo in skrbjo za zdravje.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekPečene krvavice
Naslednji članekKrvavice s kislim zeljem
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -