Sreda, 9. 6. 2021, Med tišino in smehom

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – s padajočo Luno v dvojčku je pred nami informacijsko in komunikacijsko usmerjen dan, v katerem pa je moramo zavedati, da je znamenje dvojčka pod zavajajočim vplivom Neptuna v ribah, ki Merkurju, vladarju tega znamenja, trenutno v retrogradnem stanju, ne omogoča jasnega uvida. Preverjanje informacij je ključnega pomena, saj nismo zmeraj prepričani, ali so resnične ali lažnjive.

Čeprav je jutri dan za mlado Luno v dvojčku in Sončev mrk v tem istem znamenju, ne moremo pričakovati takojšnje razjasnitve določenih situacij. Prej je verjetno, da bomo v zaščito lastne integritete še malo bolje poslušali in še malo manj govorili. Na jasnost in odločnost bo potrebno počakati vsaj do 23. junija, ko se Merkur premakne naprej, še bolje pa nam bo šlo v začetku julija, ko se bo Merkur kooončno odrešil vpliva Neptuna.

Našemu umu lahko v teh zmedenih časih tudi pomagamo, in sicer s tehnikami, ki so nam vsem dostopne. Med njimi so meditacija ali molitev in učenje novih jezikov, tudi nam najtežjih, četudi zgolj eno samo besedo na dan. Iščimo mir in preusmerimo Merkurja v zanimive, poučne vode, o katerih se lahko pogovarja in ohranja simpatične prijateljske odnose.

Julija bo napočil primeren trenutek za začetek novih komunikacijskih ciklusov, poslovnih odnosov, pisanje novih knjig, preoblikovanje zakonov in pravilnikov, sprememb mesta bivanja, zdaj pa lahko vse to načrtujemo, rišemo, sanjamo, opisujemo v osebnem dnevniku ter tako reflektiramo svoje misli in se na najbolj prijazen način soočamo s kakšno osebno zablodo. Papir vse prenese, radirka pa izbriše.

Luna v dvojčku nas danes vodi s pozitivnimi, mirnimi, uravnovešenimi vplivi, saj bo neptunovske energije srečala šele jutri. Najbolj aktivna bo popoldan, ko bo naredila konjunkcijo s severnim Luninim vozlom v dvojčku, za njo pa sekstil s Kironom in trigon s Saturnom. Severni vozel ji bo dal neko zelo pomembno informacijo, sekstil s Kironom pa omogoča pogovor o kakšni bolj občutljivi zadevi, pa naj bo s partnerjem, otrokom, staršem, sodelavcem … Ne glede na vsebino pogovora bo naše čustveno stanje ostalo stabilno, kar je varna spodbuda za iskren pogovor s Kironom.

Jutri med 11.53 in 13.07 bomo, če bo vreme jasno, kar resda ni prav verjetno, v Sloveniji videli zgolj delni Sončev mrk in bo treba za njegovo čarobnost pogledati fotografije iz drugih delov sveta. Mlada Luna bo seveda nevidna, a vemo, da je tam. Med Zemljo in Soncem, pripravljena, da gledano z Zemlje zastre svetlobo naše največje zvezde, ki pa bo obenem še zmeraj svetila na nevidno stran Lune. Bodimo pripravljeni na spremembe, ki se dogajajo v naši zavesti, četudi jih še nismo povsem pripravljeni sprejeti. Ampak ne zapirajmo jim vrat. Svetloba, ki sije na našo podzavest, je dobrodošlo darilo spoznanja.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -