Sreda, 8. 9. 2021, V iskrenih pogovorih je moč

Morda vas zanima

- Oglas -

Mlada Luna, med katero smo si včeraj zastavili nove cilje, ki bodo prihodnja dva tedna lepo rasli, se že polni. Danes je v tehtnici in prinaša čustveno skladen dan. Je pa na nebu tudi opozicija Merkurja v tehtnici in Kirona v ovnu, ki govori o usklajevanju in iskanju ravnotežja med načinom, kako komuniciramo, koliko problemov skrivamo pod preprogo v želji, da bi ugajali in bili prijazni, tudi družbeno korektni, in koliko si drznemo govoriti o težavnih zadevah, ki nam skačejo pred nos.

Glede na to, da je danes Luna v samih pozitivnih astroloških odnosih, bodo tovrstna soočenja prinesla pozitivne rezultate, da bomo dejansko znali balansirati med resnico in neposrednostjo ovna ter diplomacijo in družbeno korektnostjo Merkurja, saj dnevu ne glede na vse čustvenega sklada ne bo zmanjkalo.

Luna je danes v harmoničnih odnosih s severnim Luninim vozlom, z Lilith in proti večeru še s Saturnom. Odprta so vrata komunikacij in pomembnih informacij, zato se ne zaprimo v svojo lupino, ampak napnimo ušesa, prisluhnimo in aktivno pristopimo k iskanju podatkov, ki nam pomagajo pri naših namenih.

Lilith v dvojčku bo hotela govoriti o zadevah, ki so tabu, prepovedane, nekoliko nevarne, saj spreminjajo red stvari, jim dajejo prava imena in nič ne skrivajo. Besede, informacije imajo moč in povejmo jih takšne, kot so, saj ima iskrenost poseben šarm in je celo seksi.

Večerno Lunino srečanje s Saturnom bo zaokrožilo harmonijo dneva, saj s seboj prinaša stabilnost in prijetno resnost, ko vemo, kaj želimo in kako prispeti do cilja. Četrtkov dan bo malo bolj naporen, saj Luno čaka kvadrat s Plutonom in nekaj uric neprijetnih, nelagodnih soočenj, a bo dan sklenila tudi v trigonu z Jupitrom ter znova začutila tisti entuziazem, da je na pravi poti.

Srečno v današnjem dnevu, odprite kakšno komunikacijsko poglavje, ki ste ga doslej zanemarjali in se pojavlja kot slon v dnevni sobi ter pogumno, z iskrenim srcem naprej!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -