Sreda, 7. 4. 2021, Iz vodnarja v ribi

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Zgodijo se takšni dnevi, ko se najlepši planetarni aspekti oblikujejo, medtem ko spimo in preprosto zamudimo njihovo aktivnejšo uporabo. Je zgolj tako, da se zbudimo z lepim občutkom in mu po možnosti dovolimo, da nas še malo navdihuje.

Medtem ko smo torej spali, je imela padajoča Luna v vodnarju skladno srečanje z Marsom in Venero ter potuje v tesen objem velikana Jupitra. Včeraj se je mogoče zgodilo nekaj novega, nepričakovanega, vendar prijetnega, in ta občutek skladnosti, da smo storili nekaj dobrega, se olajšali neke skrbi, okrepili prijateljstva, se povezali v nek projekt, morda star, a na novo obujen, nas bo nesel naprej skozi dan.

Če le imamo priložnost, velja te vodnarske energije okrepiti, saj Jupiter ponuja prav to – obilje, ekspanzijo, optimizem, občutke lahkotne sreče, za katero si želimo, da ne bi minila. Cel oh in sploh, ki pa od opoldneva naprej ne bo imel ničesar konkretnega več, na kar bi se lahko oprl, saj gospa Luna preide v fazo lera in ta bo trajala kar do 22.30.

Astrolog svetuje, da na optimizem, ki ga bo razpihoval Jupiter, po opoldnevu postavimo pokrovko, ne čisto na tesno, ogenjček damo na miniminimum, prilijemo še vode in našo idejo, projekt, odnos, ki nas navdihuje ali pa zgolj to lahkotnost občutka mirno pestujemo in opazujemo in čisto nič drugega konkretnega ne storimo.

V podporo negovanju novega semena, ki smo ga posijali, je tudi konjunkcija Sonca in Ceres, boginje žita, ki se dogaja v ovnu in spodbuja skrb za ta naša nova plodna dejanja, misli, občutke, ki so domala temelj naše individualnosti. Če jih sedaj na novo odkrivamo, se tega raziskovanja lotimo aktivno in s ponosom.

Luna bo v leru vse do večera, ko preide v ribi in nam vse do sobote odpira povsem nove sanjske, fantazijske, empatične, kreativne svetove, v katerih pa se ne smemo izgubiti. Po opoldnevu je zato trenutek za postanek, preden nas zajame val ribjih emocij. Kdor ne plava dobro, naj že danes poišče rokavčke.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -