Sreda, 6. 10. 2021, Mlada Luna in še premik Plutona

Morda vas zanima

- Oglas -

Z dnevi, kot je današnji, moramo ravnati previdno, saj je v zraku velik energetski naboj. Luna je v tehtnici, njena konjunkcija s Soncem, ki obenem predstavlja rojstvo mlade Lune, bo natančna ob 13.05. Gre za kar eksplozivno Luno, ki lahko v medsebojne odnose prinese novo življenje ali pa jih povsem vrže v zrak. Tema dneva je ravnotežje med prejemanjem in dajanjem. Kdor je prejemal premalo, se bo pritožil na glas in zahteval večji delež kolača. Če bomo to naredili z občutkom, ga lahko tudi dobimo. Rezultate bomo videli v prihodnjih dveh tednih. Ne moremo vsega zahtevati prav danes.

Luna v tehtnici je običajno šarmantna, uglajena dama, ki ne provocira, ampak svoje cilje dosega z uporabo diplomacije. Vendar danes ne bo takšna. Že zjutraj se bo soočila s Kironom, torej z nečim, kar jo boli in okoli tega iskala dialog. Zadev ne bo zmogla pomesti pod preprogo.

Ob njenem ponovnem rojstvu bo v konjunkciji z Marsom, kar jo bo naredilo prav vročekrvno. Ali pomaga nasvet, da razmislimo, preden nekaj povemo brez dlake na jeziku in ljudi okoli sebe po nepotrebnem ranimo? Upam, da nam bo uspelo. Vzamimo si trenutek, da razmislimo, zakaj nas določene reakcije tako zelo prizadenejo in poskusimo ubesediti te občutke. Napišimo jih na papir, ta vse prenese in ne joka, mi pa bomo mirnejši ter bomo lahko o tem spregovorili brez nepotrebne agresije.

Večerna konjunkcija Lune z Merkurjem bo še vedno spodbujala pogovarjanje, a iščimo kompromise, soglasje, spodbujajmo zavezništva.

Zvečer ob 20.29 bo Pluton krenil naravnost in prinesel težko pričakovan premik naprej. Energije bodo postopoma manj težke, določeni cilji bolj dosegljivi. Ne vračajmo se več v preteklost, tam smo prekopali, kar se je dalo. Gremo naprej!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekRinglojev kompot
Naslednji članekMafini za noč čarovnic
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -