Sreda, 5. 5. 2021, Luna je v ribah in vesela

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna pada, danes zjutraj je vstopila v znamenje ribi in naj priznam, da me je povsem uspavala, zato je ta objava tako pozna. Njen jutranji kvadrat z Merkurjem v dvojčku prinaša zmedo, težko najdemo prave besede, želja po jasnosti je v konfliktu s tem, kako se počutimo.

Dopoldan se bo ta kvadrat izpel in dajmo se organizirati in razpihati meglice okoli glave, da bo lahko popoldan, ko bo Luna v trigonu z Marsom v raku, bolj zabaven in aktiven. Vodne energije danes dobro sodelujejo in Mars bo končno dobil priložnost, da v svojem občutljivem rakovem oklepu začuti nekaj poguma, optimizma, morda celo navdušenja, ki ga drugače tako težko pokaže.

Nežna, razumevajoča, nasmejana ženska energija bo danes znala pobožati in omrežiti občutljivo moško, ne tako samozavestno podobo, ki išče priznanje in spodbudo. To pozitivnost lahko damo tudi sami sebi, se morda prepustimo umetniškemu navdihu, želji po ustvarjanju, tudi odločnosti, ki je v vodnih znamenjih resda drugačna, ne tako prodorna, a še zmeraj prisotna in usmerjena v doseganje ciljev.

Bodimo pozorni na pozitivne dogodke okoli nas, saj se bodo še gradili in dopolnjevali. Jutrišnji dan prinaša ne le prgišče pozitivnih Luninih aspektov, temveč tudi strastno, harmonično energijo med Venero v biku in Plutonom v kozorogu, ki oblikujeta trigon in prispevata k temu, da ljubezenske sanjarije prelijemo v realnost.

Poskusimo že danes razmišljati o tem, kako lahko prispevamo k lepšemu, boljšemu svetu. Privoščimo si darilo, ki nas čaka in ni na drugi strani mavrice, temveč v naših rokah.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -