Sreda, 4. 8. 2021, Zabaven večer Lune v dvojčku

Morda vas zanima

- Oglas -

Kombinacije, ki se dogajajo te dni, na res zanimive načine vplivajo na naša življenja. Omejitve, pravila, prekinitve, hladnosti v odnosih, ki jih z opozicijo na planete v levu daje Saturn v vodnarju, se dopolnjujejo z vplivom kvadrata Urana v biku, kar je osvoboditev izpod nekega jarma, nov, drugačen, revolucionaren pogled na življenje, na nova pravila, ki se postavljajo, in na našo pot, da si znotraj tega utremo svojo stezico.

Danes se znotraj teh kombinacij igramo s kvadratom Merkurja v levu in Urana v biku. Ta prinaša spremembe v doslej fiksnem načinu našega razmišljanja. Nekatere so se pripravljale že nekaj časa in jih bomo danes zgolj še ubesedili na glas, druge prihajajo nepričakovano in nas, četudi smo nepripravljeni, soočajo s pomembnimi novicami.

Luna je do poznega večera še v dvojčku, zjutraj oblikuje kvadrat z Neptunom v ribah, kar prinaša zaspanost, sanjarjenje, tolažbo iz sočutja. Do večera bo počasi rasel trigon Lune z Jupitrom v vodnarju, zelo prijateljski aspekt, naklonjen druženju, zabavi, prijateljem, tudi poslovnim dosežkom. Če načrtujemo nekaj v takšnem stilu, je uspeh zagotovljen.

Luna bo v leru med pol deseto in enajsto uro zvečer, zatem vstopi v raka in verjetno bomo začutili to spremembo energije, se umirili in odpravili domov. Luna v raku bo prihodnje dneve seveda izzvana tako s Kironom kot s Plutonom, v nedeljo pa se v znamenju leva preporodi kot mlada Luna. Do takrat pa moramo sodelovati in sprejemati prerazporeditve sil, ki se dogajajo.

Naj nam bo ta proces naklonjen, vse dobro in lep dan!

Prejšnji članekUmešana jajca z lisičkami
Naslednji članekPred mlado Luno v levu
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -