Sreda, 31. 3. 2021, Si za majhen nočni pogovor?

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Še en škorpijonsko obarvan dan je pred nami, le da je danes padajoča Luna podprta s kar nekaj planetarnimi aspekti. Bolj kot se bomo premikali proti večeru, več miru in notranje uravnovešenosti bomo začutili ter takšno energijo tudi širili okoli sebe.

Morda smo se v jutro zbudili resne volje in z nekaj pesimizma, k čemur je prispeval nočni kvadrat Lune in Saturna. In vendar bo dan pokazal svoje pozitivne plati. Luna v škorpijonu bo vsa resna pripotovala do popoldneva, ko bo oblikovala nekaj harmoničnih in nekaj dinamičnih aspektov z Lilith, Neptunom, Jupitrom in za konec dneva še Merkurjem.

Najprej jo čaka odločitev, saj se ji bo v opoziciji in z zrcalom v rokah nastavila Lilith v biku ter ji pred oči pripeljala neko odločitev, sprovocirala neko dejanje, ki je lahko povezano z našim čustvenim svetom, razliko v dojemanju intimnosti, kjer bik najprej poskrbi zase, za svoje senzualne čute in izpostavi najprej tisto, kar je “moje”, medtem ko se želi škorpijon globlje povezati in splesti “moje” in “tvoje” v en sam transformacijski klobčič, v tisto, kar je “naše” in nam daje občutek varnosti, stabilnosti, bogastva – tako materialnega kot čustvenega.

Lahko gre tudi za dogodke, dejanja, odločitve, ki so povezane z našim telesom, recimo reproduktivnim sistemom, plodnostjo, zanositvijo. Če ste v tovrstnih odločitvah, je splošna astrološka napoved premalo, da bi odgovorila na takšna vprašanja in je primerno zgolj osebno svetovanje. Lilith bo Luni delala težave, raje ji bo nekaj vzela kot dala, a ne dolgo. V trigonu z Neptunom se bo Luni popoldan zbudila intuicija, šesti čut, kjer bo našla odgovore, obenem pa še nežnost, romantika in ustvarjalnost, skozi katero se lahko sprosti in sama sebi odgovori na številna vprašanja.

Že v večeru bo kvadrat z Jupitrom nekoliko napihnil občutke sreče, je pa tu tudi trigon z Merkurjem, ki spodbuja izmenjavo besed. Čustveni in mentalni svet sta usklajena, naši pogovori o običajno občutljivih zadevah pa dajejo pozitivne rezultate. Nočni pogovor, ki prinaša ravnovesje in mir, je nekako zadnje dejanje dneva.

Pomembni sestavini današnje srede, ki nas vodita v to mirno sobivanje med našim umom, željami in Egom sta sekstil Venere v ovnu in severnega Luninega vozla v dvojčku ter sekstil Sonca v ovnu in Saturna v vodnarju. Ogenj in zrak imata pomembne dogovore, ki so pozitivni, vendar se ne bodo zgodili sami po sebi, temveč potrebujejo nekaj spodbude.

Če se bomo znašli v situacijah – ljubezenskih ali poslovnih -, ki so nam od nekod poznane, domala domače in nam vzbujajo pozitivna čustva, je nasvet, da jim pritrdimo in rečemo “da”. Dovolj smo stabilni in čvrsti, da ustvarimo nekaj kakovostnega, nekaj, kar ima cilj in namen. Saturn v vodnarju nam že vse leto postavlja te nove mentalne meje, mi pa si prizadevamo, da nas ne bi preveč omejevale (saj vemo, kaj vse so nam vzele in z avtoriteto vsilile) in da bi znotraj njih našli svoje mesto pod soncem. Ogenj planetov v ovnu prejema dobro dozo zraka. Informacije so pozitivne, ogenj ljubezni in uveljavljanja ciljev gori še naprej.

Premaknimo se naprej, danes imamo na semaforju zeleno luč.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -