Sreda, 30. 6. 2021, Nekaj počitka z Luno v ribah

Morda vas zanima

- Oglas -

Zadnji junijski dan je pred nami in lepo je vedeti, da bo Luni v ribah današnje vzdušje všeč. Čaka jo konjunkcija z Neptunom, ki prinaša občutke brezpogojne ljubezni, naklonjenosti, idealizma in ustvarjalnosti. Sledil bo sekstil s Plutonom, ki poglablja čustva, prinaša notranji mir, zadovoljstvo nad doseženim. Luna bo ob 19.40 zlahka zaplavala v stanje lera, dokler ne bo jutri zgodaj zjutraj prispela v znamenje ovna.

Uživajmo mirnost, ki jo prinaša dan in sposobnost, da se prilagodimo situacijam, ki nam prihajajo naproti. Četrtek je namreč naporen, saj bodo prevladovala znamenja ognja (Luna v ovnu, Venera in Mars v levu) in bo Mars doživel opozicijo oziroma soočenje s Saturnom v vodnarju.

Čakajo nas resni izzivi. Hoteli bomo, da bo vse po naše, saj Luna v ovnu spodbuja prvinska, domala otroška čustva, iskrena in naravno egoistična. Hoče biti prva, glavna, najboljša in če se ji ne ugodi, bo popenila in zatem situaciji hitro obrnila hrbet.

Tudi Mars se bojuje za svoje dobrine in koristi, Saturn v vodnarju pa je njegov neprijetni sogovornik, nasprotnik, ovira, po karakterju povsem različna od ognjenega, strastnega leva, ki hoče in namerava dominirati. Vodnar se namreč zna distancirati od emocij, pritiskov, zahtev, ukazov in ne dovoli jim, da mu prevladajo. Vztrajal bo na strukturah, ki jih poznamo, izvajal avtoriteto, strogost, če je potrebno, se bo umaknil fizičnemu kontaktu in se umaknil za zaslone digitalnih naprav, da bo distanco lažje ohgranjal.

Morda bo Mars danes doživel nekakšen poraz, vsaj deloma, ki ga bo v petek zdravil s pomočjo trigona s Kironom, v nedeljo pa dvignil revolucijo, zlomil strukture, povzročil potres, saj bo v kvadratu z Uranom. Če potrebujete to dinamično energijo, da nekaj velikega storite, vam je na voljo. Kljub temu pa skušajmo nadzorovati ta potres, ne predajmo se jezi, besu, ne hitimo na cesti, pred skokom preverimo globino morja – ne izzivajmo nesreč.

Srečno torej danes in mirno, potrpežljivo naprej!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekMelona s pršutom
Naslednji članekBrowniji s konopljinimi proteini
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -