sreda, 30. 12. 2020, Opajanje z iluzijami

Morda vas zanima

- Oglas -

Vplivi včerajšnje polne Lune v čustvenem in zaščitniškem raku so živi še danes. Srce bi rado govorilo, izražalo čustva, vprašalo, če lahko pomaga, skuhalo nekomu kosilo, če nič drugega, a bodo besede, ki bi Luno lahko potolažile, precej suhoparne, saj jih trenutno barva znamenje kozoroga. Kdor bo znal prisluhniti in pogledati za ta klobčič skopuštva in rezerviranosti, bo skozi skale našel pot in se že popoldan obkrožil s sočutnimi, romantičnimi, morda filmsko, knjižno ali glasbeno obarvanimi energijami.

Danes smo s kraljico ljubezni Venero, ki je na svoji poti pripotovala do sredine znamenja strelca in je naklonjena novim neobveznim dogodivščinam, stopili v napet stik z Neptunom, ki nas močno zavaja. Za začetek velja opozoriti, da se varujmo zastrupitev z alkoholom in drugimi opojnostmi, tudi velikopoteznimi nakupi. V odnosih ne verjemimo vsemu, kar bo povedano, čeprav to ne pomeni, da ne moremo biti prijazni. Le zavedajmo se, da smo danes obkroženi s holivudskimi iluzijami. Slišali bomo kakšno zgodbico, prejeli obljubo. Vse vzemite lagodno, prej v zabavo kot v resno obvezo.

In ker je Venera sočasno v stiku z južno Lunino zanko, našo preteklostjo, lahko rečemo, da so današnje iluzije, ki jim želimo verjeti ali nam zgolj prihajajo naproti, povezane s preteklo filozofijo, miselnostjo, načinom razmišljanja. Z nečim, kar že poznate in se vrača. In med temi filozofijami so tudi takšne ideje, ki so, roko na srce, že preživete, kaj se vam zdi? Kar nam glede preteklosti ne bo jasno danes, bo ostrejši obris dobilo že jutri. Bodite pozorni na nove informacije.

Prejšnji članekPalačinke s šparglji
Naslednji članekJešprenj ali ričet s porom
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -