Sreda, 3. 11. 2021, Ko ne bi bilo Plutona, bi šlo vse gladko

Morda vas zanima

- Oglas -

Še en dan padajoče Lune v tehtnici je pred nami, vendar bo ta imela danes tudi svoje popadke. Res je, da napet odnos med Merkurjem in Plutonom izgublja na moči, bo pa zato danes popoldan Pluton še enkrat vmešal svoje prsteke in razburil Lunin načeloma skladen dan.

Gre za strast, posesivnost in ljubosumje ter posledično akcije, običajno povsem nelogične in tuje tako uglajeni, graciozni dami, kot je Luna v tehtnici, ki si prizadeva za skladne, harmonične odnose, dokler je ne zagrabi tista nerazumna norost, pred katero se še sama skriva in se je sramuje. Med 15. in skoraj 19. uro, ko bo ta kvadrat med Luno in Plutonom aktiven, se dajmo nadzorovati in ne storimo škode ne sebi ne drugim. Kdor ima ob sebi ljubega, naj te impulze prevede v spolnost in si olajša svoje muke.

Sicer pa so Lunine poti okrepljene z Jupitrom, ki prinaša optimizem in nove, običajno poslovne priložnosti, večer pa z Merkurjem in Venero, ki spodbujata mirno komunikacijo, pogovore o zadevah, ki so nas minule dneve pestile in nam prinašale nemirne noči, spodobnost usklajevanja z ženskim spolom.

Od dneva bodo največ imela zračna znamenja dvojčka, tehtnice in vodnarja, saj čutijo večje ravnotežje in so sposobna usklajevati, gladiti razlike med ljudmi.

Jutri nas čaka že mlaj v škorpijonu, torej tesno srečanje Lune in Sonca. O tem pa več v naslednjem prispevku.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -