Sreda, 29. 9. 2021, Hrana za dušo

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna pada in je v raku ter nas kliče, da namenimo skrbi našemu najbolj intimnemu svetu – družini, otrokom, prijateljem, ki so kot naša družina. Ampak na tem polju se danes nekoliko spotikamo. Večja nežnost v medsebojnih odnosih ne bo odveč, darila takšnega ravnanja pa prihajajo že zvečer.

Ton dnevu na prvem mestu dajeta Venera v škorpijonu in Neptun v ribah, ki oblikujeta pozitiven trigon, ta pa odpira mnoga vrata. Intuicija je visoka, empatija prav tako, ljubezenski odnosi so globoki, medsebojna pripadnost velika, naivnost, vera v ljubezen je lahko nekaj čudovitega.

Luna bo medtem šla skozi različne čustvene faze. Dopoldan ji bo pritisk dvigoval Mars v tehtnici, nagnjeni bomo h konfliktom, govorili brez dlake na jeziku, se pretirano razburjali. Po drugi strani pa lahko to odločnost z nekaj diplomatskih spodobnosti usmerimo v doseganje ciljev, dajemo jasna navodila, dosežemo zahtevne cilje, le potrudimo se, da po poti ne bomo puščali žrtev.

Občutki prizadetosti se bodo nadaljevali še po opoldnevu, počutili se bomo dodatno izzvane, saj se bomo srečali z ranjenim egom, občutki nesprejetosti, nekdo bo od nas iskal odgovore, želel pojasnila, morda kar pritiskal na nas in se postavljal v središče pozornosti. Lahko ponudimo tolažbo, a ne bodimo žrtev tujih emocij. Ko imamo dovolj, imamo dovolj. Moramo naprej.

Kar nas pripelje do pozno popoldanskega Luninega sekstila z Uranom, ko se v čustva vpletejo dogodki, ki na pozitiven način stresejo tla pod našimi nogami, nas prebudijo, zdramijo in nam pošljejo nepričakovano povabilo, ki ga danes ne gre zavrniti. Spremembe, katerih znanilec je Uran, so dobrodošle.

Mirno torej skozi dan, ugriznimo v izzive dneva in si zvečer privoščimo nekaj za dušo, kot radi rečemo.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -