Sreda, 28. 7. 2021, Merkur v levu, Jupiter v vodnarju, Luna v ovnu

Morda vas zanima

- Oglas -

Do opoldneva bo Luna še vedno v ribah in v stanju praznega teka, ko so jo sama čustva in za svoje boljše počutje potrebuje primerno, pomirjujoče okolje. Kjerkoli že smo, poskusimo si z malenkostjo, morda cvetom, polepšati prostor in si pomagajmo v teh nekoliko sanjskih uricah.

Dve minuti, preden bo ura odbila dvanajsto, bo Luna vstopila v ovna in prinesla popoldan, ki bo poln prijetnih, harmoničnih, toplih energij. Luna bo ulovila trigon z Merkurjem, ki je danes vstopil v leva, kar bo navdihnilo naše komunikacije, besede, jim dalo moč, odločnost, samozavest, pogum. Hoteli bomo vse in neučakanost bo beseda, ki bo to spremljala.

Luna v ovnu se bo zlahka izražala, vse bo povedala in ne bo poznala nobene zadrege. To neposrednost bo še bolj razpihala Lilith v dvojčku, ki pač nima dlake na jeziku, nakar bo Luna dobila še topel objem Sonca v levu, v katerem bo končala dan. Čustva in ego bosta usklajena, sodelovanje med spoloma uspešno, nastopi v javnosti blagoslovljeni. Vsa zadržanost, ki smo jo nosili minule tedne, ko je bil Merkur v raku, bo pozabljena.

Jupiter, ki je na svoji retrogradni poti, se bo danes popoldan iz rib vrnil v vodnarja, v to vodno znamenje pa se vrača šele decembra. Jupiter v vodnarju nas vrača v obdobje, ki smo ga že spoznali aprila in maja letos. Pomislimo, katera področja našega življenja so bila aktivna, s čim smo se ukvarjali.

Jupiter v vodnarju je bolj neodvisen, samostojen, fiksiran v svojem delovanju kot so ribe. Za svoje delovanje ne potrebuje veliko spodbude, sam se odloča, kaj bo storil sam s seboj. Njegove ideje ne izhajajo toliko iz srca kot iz glave, v kateri brbota od novih idej. Te so usmerjene v skupnost, prijatelje, družbo. Spreminjajo naš način razmišljanja o svetu, ki nas obkroža, naša prizadevanja usmerjajo v dobro skupnosti, katere sestavni del smo.

Popoldan bo aktiven še kvadrat Venere v devici in severnega Luninega vozla v dvojčku, ki se lahko zdi minorna zadeva v tako aktivnem dnevu. A svojim ljubezenskim željam velja prisluhniti, ne jih odrivati proč, čeprav danes morda ne bodo našle pravega zadovoljstva. Znamenje device bo v tako ognjevito-zračnem dnevu malo na stranskem tiru, saj se bodo medtem, ko analizira, kaj mu je storiti, zadeve kar dogajale naprej in Venere ne bodo čakale. Če želi sodelovati, se bo morala premikati z energijami. Razmišlja lahko ob poti.

Imejte se lepo in srečno!

Prejšnji članekTesto za burek
Naslednji članekLedena colada
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -