Sreda, 28. 4. 2021, Ne zažgi tega golaža, prijatelj!

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Včerajšnja polna Luna je čudovito ponazorila astrološke energije in osvetlila ljudsko množico, ki je na ulicah našega glavnega mesta praznovala 80 let ustanovitve Osvobodilne fronte slovenskega naroda in se dvignila zoper laži, potvarjanje zgodovine in sovraštvo vladajoče politike.

Danes je Luna, ki predstavlja naše čustveno doživljanje sveta, še vedno v strastnem, predanem, tudi obsesivnem škorpijonu, vendar že pada in izgublja na moči. Kar pa ne pomeni, da se ji nič ne dogaja. Zbudili smo se v jutro, ko oblikuje trigon z Neptunom v ribah, kar jo navdaja z občutki nežnosti, idealizacije nečesa ali nekoga, tudi želje po ustvarjanju ali vsaj sanjarjenju o lepšem svetu.

Sledil bo sekstil s Plutonom v kozorogu, ki je na moči med 11. in 14. uro, ko se bo v njej, tako sanjaško navdihnjeni, prebudila tudi strast, ki je prej nuja kot samo seksualna želja, saj je Pluton vladar te škorpijonske Lune in spodbuja vse, kar je telesnega.

But beware, je dvignila prst v zrak, bodite previdni, prosim. Popoldan se lahko zgodi, da bomo pod vplivom kvadrata Lune z Jupitrom v vodnarju pretirano navili ogenj na štedilniku in zažgali jed, ki smo jo ves dopoldan kuhali. Kvadrat bo razpihnil nekaj onkraj vseh priporočljivih meja in nas pustil izčrpane.

Se boste popoldan spomnili teh besed in se zavestno umirili, ravno toliko, da dovolite raciu nekaj vmešavanja, prilijete kozarec vode in zmanjšate ogenj na minimalko, da v smeti ne zavržete te s strastjo skuhane in z romantiko začinjene jedi? Pa pohitite, saj bo Luna že ob 14.30 stopila v fazo lera in ji bo brez pomoči in ob izgubi notranjega miru vse začelo uhajati izpod nadzora. Mirno, torej, ne glede na vse, in počakajte, če se da, na vstop Lune v strelca.

Že ob 17.42, bodimo natančni, se bomo razveselili topline, optimizma, smeha, radoživosti, nagajivosti, sproščene prilagodljivosti strelčevskih energij. Čeprav imamo radi vsa znamenja, saj so vsa sestavni del naših življenj, bomo danes le zapisali – dobrodošla ljuba, draga Luna v strelcu. Ugajala nam bo, saj prinaša dobrodošlo spremembo energij. Napeti odnosi med fiksnimi znamenji se bodo sprostili in če načrtujete svojo današnjo avanturo, jo pričnite zdaj.

Srečno vsem in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekMlečni riž s čokolado
Naslednji članekPiščanec s kuskusom
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -