Sreda, 27. 1. 2021, Tisto varno mesto

Morda vas zanima

- Oglas -

Dober dan. Nič ne bomo okolišili, temveč naravnost povedali, da je Luna še ves dan v občutljivem raku in da bo milo rečeno razdvojena zaradi opozicij z Venero in Plutonom v kozorogu. Kar potrebujemo, si bo nasprotno od tega, kar želimo. Kar potrebujemo, je v nasprotju s tem, kar nam je Pluton pripravljen dati, saj se nadzoru ne more kar tako odpovedati. Kar potrebujemo, bo treba najti v sebi, pa naj se sliši še tako klišejsko.

V pomoč pri ubesedovanju današnjih enegij mi je meditacija, ki sem se jo naučila in kjer se dam na varno mesto, moj varen kraj, v katerega ne more nihče in če hočem, nihče niti ne ve kje sem in me niti ne iščejo. Torej imam na voljo ves ljubi čas, da se tam povežem s svojim virom. Ob meni je moj pes, ki ga že dolga, dolga leta nimam več, a sem ob enem takšnem kosmatem odraščala in varnega mesta ni brez psa – magari namišljenega. Ta varen kraj ima lahko vsakdo med nami, vanj lahko postavi travo, drevesa, potok, karkoli si želi in mu vzbuja mir in varnost, kakršno Luna v raku danes išče in potrebuje. Ko se damo na takšen varen kraj, so drame drugih daleč proč in se ne vpletajo v naše, nas ne obremenjujejo, saj si želimo svojo pozornost osredotočiti nase. Pozno popoldan nas čaka še Lunin prazni tek, ko se bo najbolje pognati v posteljo in se spočiti za jutrišnje energije polne Lune v levu, ki bo izziv vseh izzivov. Za nekatere ali kar številne.

Luni v levu in jutrišnjem dnevu na sploh bomo namenili poseben zapis, saj je dan res močan in se bo dejansko nadaljeval na valu današnjih ženskih energij, o katerih smo pisali včeraj in bomo tudi jutri. Kar Luna danes ne bo dobila, si bo jutri dvojno vzela in s svojo lakoto utrudila vse okoli sebe. Človek bi ji res svetoval samonadzor, saj se ji grižljaj lahko zaleti.

Raje še povejmo, da velja biti v teh svetlih, sončnih, jasnih dneh hvaležen za ločitev med Neptunom in Luninimi vozli. Morda smo se od sredine decembra vrteli v iluzijah, Neptunu tako znanih, in se prepričevali, da je pot, ki smo jo izbrali ali na kateri vztrajamo, res prava. Pa ni. Te dni smo (vsi?) dojeli, da iluzija popušča. Neke stvari se razblinjajo kot jutranja megla, katere tenčice postajajo vse bolj prosojne, nakar v trenutek takšne megličaste pravljice posije sonce in več ne neha sijati. Megle in pravljice je konec. Pa ne bit žalostni, pravljic bo še veliko.

Srečno!

Prejšnji članekBreskova bovla
Naslednji članekPiščančja bedra s krompirjem
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -