Sreda, 26. 5. 2021, Wau, polna Luna v strelcu!

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – čeprav je ne vidimo, je Luna v strelcu skoraj polna in ob dodatku retrogradnega Saturna, ki nas ustavlja že od nedelje, močni škorpijonski Luni, ki nas je vodila prejšnja dva dneva ter aktivaciji kvadratov planetov v dvojčku z Neptunom v ribah se vsi sprašujemo, kaj bo prinesla in odnesla. Bomo jasno videli razliko med resnico in lažjo, tudi tisto, ki jo ustvarja naš um na podlagi dolgoletnih t.i. prepričanj, ki so se na nas nalepila? Bomo izgubili vse, za kar smo si prizadevali, ali nam je kje v pomoč tisti “push”, podpora, navdih, ščepec sreče, ki bo odprl čarobna vrata in nas spustil naprej?

Današnja polna Luna v strelcu je filozofska, optimistična in aktivna Luna, ker pa se obenem na nebu dogaja Lunin mrk, so njene kvalitete še bolj mistične. Vplivi mrka trajajo dlje časa oziroma kar pol leta, zato ni naključje, da zelo previdno v svoje življenje spuščamo nove dogodke ali ljudi. V znamenje strelca je vstopila ob 4.39, že ob 6.30 oblikuje kvadrat z Jupitrom v ribah, s svojim vladarjem torej in sovladarjem rib, kar je ne glede na kvadrat, ki pod vplivom Jupitra razpihuje, razširja stvari, optimistična, pozitivna energija.

Ob 13.14 bo sledila kulminacija in popolna opozicija med Luno in Soncem v dvojčku, torej polna Luna, ki je obenem Lunin mrk, kar je astronomski pojav, ko so Sonce, Luna in Zemlja poravnani v ravni črti in je Zemlja na sredini. V sendviču. Umirimo se, zmanjšajmo hitrost na cesti, ne spustimo se z vajeti, ohranimo mir, dihajmo in v počasnem kasu, dragi kentaver strelec, gremo naprej.

Do večera, ko bo že padajoča Luna oblikovala opozicijo s severnim Luninim vozlom v dvojčku, se bodo neke stvari pod vplivom informacij in komunikacij dokončno oblikovale in razrešile, saj bo Luna posijala točno na tisti košček sestavljanke, ki nam bo manjkal.

Več opore ali spotikanj v svojem astrološkem gibanju Luna nima, zato smo zaradi njene pomembnosti pogledali še morebitne stike z drugimi planetarnimi telesi. In smo našli! V trenutku polne Lune je v natalni karti tega dogodka asteroid Vesta na samem ascendentu v devici, kar nam daje modrost in sposobnost odločanja glede na to, kar nam je sveto, kar je naša svetinja. Neptun je v tej splošni karti v sedmi hiši in v natančni konjukciji s Pallas Atena, kar nam v partnerstvih, ki jih oblikujemo ali v katera smo vpleteni ter se nam lahko zazdijo iluzorna in se sprašujemo, ali so sploh resnična, daje spodbudno energijo, saj imamo navdih in intuicijo bojevnice.

Polna Luna je trenutek, ko nekaj, kar se je rojevalo, preživi ali umre. Karkoli bo to, sprejmimo izid brezpogojno in se osvobodimo teže obžalovanja, vloge žrtve. Očitno je, da trkamo na napačna vrata. Prisluhnimo sebi in potrkajmo na prava. Kakorkoli težki so bili minuli dnevi, je danes dan olajšanja.

Srečno na vaši poti!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -