Sreda, 25. 8. 2021, Stabilnost z Luno v ovnu? Tudi to obstaja

Morda vas zanima

- Oglas -

V dnevu padajoče Lune v ovnu imamo priložnost, da našo odločnost, akcijo usmerimo tja, kjer želimo prebiti neko staro blokado in napredovati.

Ves dopoldan bomo stabilno čuteči. Luna in severni Lunin vozel bosta navdihnila in spodbudila komunikacijo, ki vodi k lahkemu napredku, Saturn pa nam danes daje okvirje, ki jih zlahka prenašamo in znotraj katerih brez napora ali občutka, da smo oškodovani tudi delujemo.

Pozno popoldan in zvečer bo Luna pripravljena na izzive. Prvega nosi opozicija z Venero, ko bo odločna čustvena želja po konkretnih, takojšnjih rezultatih v nasprotju z ljubezensko diplomacijo Venere v tehtnici, ki pač ne mara hiteti in ima rada bolj vljudne oblike pogovorov in izražanja naklonjenosti.

Kljub temu bomo vztrajni v naši odločnosti ter pozno popoldan pripravljeni, da konkretno naslovimo nek problem (Luna v konjunkciji s Kironom). Glede na to, da nas jutri popoldan čaka čustveno naporno srečanje Lune s Plutonom, za njim pa prijetna, za dušo blagodejna prijateljska tolažba skozi sekstil z Jupitrom, je obdobje dozorelo, da se osvobodimo čustvene navlake, strupenih odnosov in načinov izražanja, tudi manipulativnega podrejanja drugih. Imamo moč, da stopimo iz takšnega resda strastnega, ampak tudi odvisnega kroga.

Ko bomo to storili, se bomo počutili nenavadno lažje in s prihajajočo Luno v biku mirneje vstopili v vikend.

Danes nas bo lahko zmedla že pojenjajoča opozicija med Merkurjem in Neptunom, ko se dejstva soočajo z iluzijami in iščejo obojestransko uravnoteženje. A glede na to, da bo že jutri Merkur, ki predstavlja informacije in komunikacije, v trigonu s Plutonom ter bo postal močan in prodoren, dajmo Merkurju še danes čas, da se zbere. Jutri bo naša umska, komunikacijska moč veliko večja, informacije bolj natančne in bomo zadeli v bistvo problema.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekPoletni krompirjev golaž
Naslednji članekKumarična rižota
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -