Sreda, 24. 3. 2021, Čudežna moč prijateljstva

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Pred nami je dan rastoče Lune v levu, ki bo imela svoje vzpone in padce, a bo ne glede na ovire kar dobro sklenila dan in nam morda tudi pomagala preseči komunikacijska nerazumevanja, napačne interpretacije, spore in konflikte, ki jih že od jutra spodbuja kvadrat Merkurja in Marsa.

Merkurja v ribah bo danes begala hitrost Marsa v dvojčkih. Iritiralo ga bo, da mu Mars ne da mira, da ga nenehno nekaj sprašuje, dreza, spodbuja, išče komunikacijo in se z njim zapleta v dinamično akcijo. Merkur v ribah, ki predstavlja naše trenutno mentalno stanje, bi raje imel mir in v svojem tempu počel svoje ribje stvari, procesiral svoje misli, doživljanje sveta, informacije, ki jih prejema in hitrost, s katero jih dojema. Zna biti, da bo uporabil tudi laž, meglo, napol obljubo, samo da se reši Marsa in njegovega nenehnega vpletanja. Smo v situaciji, ko moramo popuščati in se prilagajati, obenem pa se držati resnice.

Ko bo Merkur izplaval izpod tega mentalnega pritiska, zaradi katerega se bo, to je že treba priznati, tudi prebudil in zbistril, bo jutri oblikoval še kvadrat s severnim Luninim vozlom v dvojčku ter sprejel eno svojih pomembnejših odločitev. Katero področje življenje kliče k odločitvam, ki jih ne vidimo kot prav lahke? Kje bi morebitna laž onemogočila naš razvoj in kje se z lažjo nečemu izogibamo? Vse to bo treba vprašati same sebe, razen če odgovore že poznamo. Potem bo lažje, saj bomo ugotovili, da nas energije podpirajo.

Nazaj k Luni v levu. Dopoldan ji bo prav naklonjen, saj jo bodo obkrožale ognjene energije Sonca, Venere in Kirona v ovnu ter z njo oblikovale same trigone. Doseganje ciljev se nam zdi preprosto, prijazni smo do sebe in drugih, odločni in pogumni. Popoldan bo Luno metal iz tira najprej kvadrat z Uranom v biku in zatem opozicija s Saturnom v vodnarju. Kar bo želela storiti, bo naletelo na ovire, ki jih ni mogoče preseči, temveč sprejeti.

To so trenutki, ko bi se znala celo Luna v levu počutiti neljubljeno ter bi lahko iz tega naredila cel kažin. Teater! Ker pa večer prinaša še eno, zadnjo dinamiko dneva, in sicer sekstil z Marsom, zna biti, da bomo skozi “pogajanja” oziroma komunikacijo o zadevi, ki nas je sploh prva zmotila, prišli do odgovorov. Sekstil je prijateljski aspekt in potrebuje spodbudo. Če Luna ne bo metala krožnikov po tleh ter renčala na vse okoli sebe, če bo ohranila svoj levji ponos in ohranila samospoštovanje, ji bo prijateljski pogovor z Marsom odprl nove možnosti.

Kaj lahko ugotovimo? Izogibali se bomo resnici, a ji ne bomo ubežali. Imeli bomo dovolj samozavesti, da se ji pod večer približamo iz drugega zornega kota. Le ščepec ali dva prijateljstva bosta dovolj.

Srečno v novem dnevu!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -