Sreda, 23. 6. 2021, Naprej z Luno v strelcu

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – smo v dnevu rastoče Lune v strelcu, ki bo jutri že polna Luna v kozorogu. Energije rastejo, nalog, ki nas čakajo, je vse več. Za strelca je značilno, da hiti na vse strani in tudi bezlja brezciljno naokrog. Danes je v boljši kondiciji kot bo jutri, zato sprejmimo svoj delež opravkov in dolžnosti, a razmišljajmo tudi o času za nujni počitek.

Luna bo dopoldan v opoziciji s severnim Luninim vozlom in to so trenutki, ko imamo občutek, da smo za vse sami. Tudi resni smo in pripravljeni na pomembne, odgovorne pogovore, h katerim kličeta trigon Lune s Kironom v ovnu in sekstil s Saturnom v vodnarju. Popoldan nas čaka še opozicija Lune in Merkurja, danes že direktnega in nič več retrogradnega, ki Luni prinaša nove informacije in komunikacije, vprašanje pa je, ali je na vse to pripravljena. Zna biti, da bodo naše čustvene potrebe v nasprotju z logiko Merkurja. Da nas bo vse to govorjenje in poslušanje čustveno utrudilo.

V poslovnih in finančnih odločitvah nam bo v pomoč trigon Sonca v raku in Jupitra v ribah, ki bo natančen opoldne in daje možnost širšega vpogleda v neko dogajanje, naklonjen je prenašanju znanja, širjenju humanitarnega duha, povezovanju v prid nekemu večjemu cilju in tudi za loterijsko srečko.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekOsnovna rjava omaka
Naslednji članekCape Cod
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -