Sreda, 21. 7. 2021, Ognjeni ples Lune, Venere in Marsa

Morda vas zanima

- Oglas -

Luni v strelcu bo danes še naprej teknila njena filozofska naravnanost in optimističen pogled na svet. S takšno naravnanostjo je lažje preživela komunikacijske izzive minulih dni, četudi je slišala kakšno neprijetno resnico. A se zaveda, da je resnica zmeraj boljša od laži, saj nas usmerja na pot, ki je iskrena in nas vodi naprej, ne nazaj.

Luna bo pozno dopoldan oblikovala kvadrat z Neptunom v ribah, ki nas lahko znova zavede v sanjski svet, v iluzije, dvome, nam prinese nejasne okoliščine, željo po pobegu. Tega seveda ne bomo storili.

Že popoldan bo znamenje strelca, skozi katerega potuje današnja Luna, okrepljeno z ognjenim trigonom Marsa v levu. Čustvena megla se bo razkadila, vse nam bo nenadoma bolj jasno, začutili bomo notranjo moč, odločnost, pozitivno trmo, vztrajnost, tudi strast in dinamiko, ki jo lahko prinesejo medsebojni odnosi.

Dan bomo končali pod vtisom še enega trigona, tokrat z Venero v levu, ki danes preživlja svoj zadnji dan v tem znamenju in že po polnoči preide v zemeljsko devico, skozi katero bo potovala do 16. avgusta. Veneri v devici bomo namenili posebno objavo. Pomembno pa je vedeti, da je danes zadnji dan, ko lahko Venera v levu do skrajnosti uporabi svoj ognjeni šarm, osvoji, kar želi, pove, kaj se je namenila in tudi zaključi s kakšnim ljubezenskim poglavljem, ki ji ni prineslo pričakovanega zadovoljstva, s čimer se pač ne namerava sprijazniti.

Večerni trigon Lune in Venere nam bo dal okus nečesa toplega, kar se rojeva v naših srcih in kar želimo negovati. To je ta lep notranji občutek, da je vse tako, kot mora biti. Naša čustva in naše želje so skladne. Dobro je vedeti, kaj hočemo.

Že jutri bomo bolj resni, saj bo Luna vstopila v znamenje kozoroga, ki želi videti konkretne rezultate svojih emocionalnih vlaganj in mu ni do zafrkancije. Zanj je to izguba časa. Kdor nam ne more ponuditi česa otipljivega, ta ne bo ohranil našega zanimanja. Nenazadnje postaja ljubezen tudi zaradi Venere v devici nekaj, kar moramo otipati, videti, pokazati. Ne na grandiozne načine, kakršne spodbuja in potrebuje lev, temveč s skrbjo. Če nekomu skuhamo kosilo, posesamo, operemo posodo, mu vzamemo vrečke iz rok, mu pomagamo sestaviti omaro – še tisoč načinov je, kako lahko pokažemo, da za nekoga skrbimo – potem je Venera zadovoljna. Ljubezen je daj-dam situacija in potrebuje konkretne dokaze naklonjenosti.

Naj nam torej tekne današnja Luna v strelcu, saj nam z Marsom in Venero, ki sta vpleteni v današnje dogajanje, daje lepo oporo in spodbudo.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -