Sreda, 21. 4. 2021, Srce leva je močno

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna raste in je še vedno v levu ter je pripotovala v nov, dinamičen dan. Kvadrat z Uranom smo prespali, morda pa nas je ta vznemirljiva energija zbudila prej kot ponavadi. Jutro je kljub temu mirno, saj je Luna v blagih aspektih s Kironom in severnim Luninim vozlom ter se počuti mirno, kar je tudi edini primerni odnos, preden bo vstopila v resnobo dopoldneva.

Vse do 10. ure bo namreč aktivna Lunina opozicija s Saturnom, kar je za leva kot hladen tuš. Svoje čustvene potrebe bo moral odložiti na stran ter se ukvarjati s smernicami, z navodili, s hladnostjo in distanciranostjo avtoritet, kar je kombinacija za tista delovna okolja, kjer so norme strogo določene, kjer so v igri številke in sam človek, delavec, nima velikega pomena.

Dopoldan zagotovo ni primeren za čustveno plat življenja, kar pa ne pomeni, da pod kožo ne brbota. Proti večeru bo namreč na moči pridobival kvadrat Lune z Lilith in Venero. Imamo dinamiko leva in bika, fiksnih torej vztrajnih in trmastih energij, ognja in zemlje, obeh senzualnih, a na različen način. Medtem ko se hoče prva energija, dramatična, kreativna in privlačna, izrazili na ves glas, jo Lilith in Venera v biku usmerjata drugam, v bolj intimno, preprosto, skrito vzdušje, ki pa Lunini ustvarjalnosti prav tako omogoča, da izrazi svojo odrsko žilico.

Upajmo, da najdejo skupno pot, da ponos leva ob tem ne bo prizadet, da ne bo napihnil svoj ego ter pozabil, da so prilagajanja tista, ki jih imajo fiksna znamenja v letošnjem učnem programu. Prispevajmo kolikor lahko k igrivemu vzdušju. Zaspali bomo z obljubo, da bo jutrišnji dan razpihal ta pozitivizem, zato ostanimo samozavestni in nadaljujmo s tistim, kar nas veseli in nam daje srčno moč.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -