Sreda, 20. 10. 2021, Polna Luna v ovnu mora sodelovati 🌝♈️

Morda vas zanima

- Oglas -

🌶🔥 Pred nami je dan, ki mu bo ritem narekovala polna Luna v ovnu. Ah, ja, od nas bo zahtevala kar nekaj potrpljenja, saj bo oven moral sodelovati z drugimi, in če mu bo uspelo svojo voljo uveljavljati na miroljubne načine, bo res veliko dosegel.

Oven kot znamenje seveda ni znan po tem, da pri doseganju svojih ciljev upošteva druge. A tokrat bo moral, saj aktivira planete v znamenju, ki mu je nasprotno – torej Sonce in Mars v tehtnici. Tehtnica je miroljubna in glavni diplomat astrološkega zodiaka, oven pa se od nje uči, da nagla, trmasta, impulzivna dejanja niso nujno vedno najboljši način operiranja s svetom, ki je danes kot šibica, pripravljena da zagori na najmanjšo pobudo.

Zato skušajmo brzdati svoj temperament, ne razbijajmo kozarcev, pohištva, ne trobimo ljudem na cesti, ne pošiljajmo jih v tri krasne, ne ukazujmo vsepovprek, saj bomo naleteli na odpor in povzročili upor, ki vodi v medsebojno vojno. Pri tem nam bo v “pomoč” kvadrat Lune s Plutonom, ki prav tako komaj čaka, da izbruhne jezo, nabrano v podzavesti. In ker je Pluton v kozorogu, niti on ne prenaša ukazovanja, saj mu je dano, da sam ukazuje in vlada.

Zajemimo sapo, preštejmo do 10, morda do 20, naredimo sklece, izčrpajmo to ogromno ovnovsko energijo, saj bomo potem lažje delali in ustvarjali. Da, ta polna Luna je ustvarjalne narave in če se ne prepusti svojim nesmotrnim impulzom ukazovanja drugim, lahko ustvari veliko dela in opravi veliko delo.

Po tem, ko bo ob 16.57 Luna povsem okrogla, bo šla v fazo praznega teka, kjer se lahko povsem razdivja – peljite jo na tek, kolesarjenje v hrib, naj se oznoji, upeha, dajte ji občutek zmagoslavja.

Zvečer ob 21.59 bo vstopila v znamenje bika, kjer bo vse do sobote. Še naprej nas bo spremljala rogovita, trmasta energija, le da ta ni tako eruptivna, temveč bolj počasne sorte. Razen, ko jo nekaj razpeni, za kar imamo največ možnosti v noči s četrtka na petek. Ampak o tem več jutri.

Srečno v današnjem dnevu. Pričakujte nepričakovano in imejte napolnjen telefon, če boste morali koga klicati na pomoč. 🌶🔥

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -