Sreda, 2. 6. 2021, Na duri trka Venera v raku

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro v dan, ko padajoča Luna v ribah oblikuje svoj kvadrat s Soncem v dvojčku in nas postavlja pred nov mejnik v našem dojemanju sveta. Na podlagi informacij, ki smo si jih nabrali, preverjamo, kaj od tega za nas deluje in kaj ne. Začutili bomo trenutek krize, v katerem se bodo naša čustva konfrontirala z informacijami, s katerimi operira naš ego. Pripravljamo se na mlado Luno v dvojčku, ki bo prihodnji teden in s katero se v naših življenjih znova rojeva nekaj novega.

Luna v ribah danes oblikuje tudi kvadrat s severnim Luninim vozlom v dvojčku, kar znova poudarja, da se nahajamo na točki, ko se emotivna, nežna riba in z njo naše čustveno dojemanje sveta sooča s pomembnimi informacijami, ki nas usmerjajo na pot, naravnano da nas pelje tja, kamor nam je namenjeno. Seveda nikakor ni nujno, da nam bo takšno soočenje všeč, rezultat pa ne glede na sve moramo sprejeti takšnega, kot je.

Do opoldneva bo svojo spodbudo prispeval Uran v biku, ki bo Luni s sekstilom pomagal, da bo lažje sprocesirala in sprejela spremembe ter v njih našla svoj navdih.

Popoldne se še bolj vključujemo v proces sprejemanja, ko Sonce v dvojčku oblikuje sekstil s Kironom v ovnu ter je naš ego bolj dojemljiv za sočustvovanje, skozi pogovor lažje razume razloge, zakaj je nekdo prizadet in razočaran. Empatija, ki se ob tem zbudi, vodi k večji notranji harmoniji in oblikovanju nove duhovne misije, novega duhovnega namena.

V takšen dan, kjer se skozi soočanje čustev in informacij oblikujejo nove duhovne naloge, vstopa Venera, kraljica ljubezni, denarja in užitka v znamenje plodnega, zaščitniškega raka. Do 27. junija bo z večjo pozornostjo, skrbnostjo, materinskostjo, posvečenostjo domu, družini in svojim najbližjim kazala svojo ljubezen in naklonjenost. Ker je tudi patriotsko znamenje, bo večja naša ljubezen do domovine, v kateri živimo, imeli bomo potrebo, da branimo vrednote, ki nas povezujejo.

Njen prvi aspekt na poti skozi to znamenje bo petkov krasen trigon z Jupitrom, ki nam že pošilja prve žarke svoje naklonjenosti, velikodušnosti, ljubeznivosti. Kdor ljubi, bo ljubil še bolj. Ker pa je takšna planetarna kombinacija naklonjena tudi denarnim zadevam in celo loteriji, ne bi bilo slabo preizkusiti svojo srečo.

Preden se poslovimo in vas prepustimo vašim nalogam, spomnimo, da je Merkur v dvojčku retrograden, zato pozorno preverjajte, kaj ste napisali, poslali, povedali. Prizadevajmo si za čim več jasnosti, saj Merkur ni v najbolj jasnem stanju zavesti. In še to – pozor pred sobotno opozicijo Marsa in Plutona, ki v svoji najbolj divji obliki prinaša izbruh jeze in nasilja. Najdimo lepši način, kako sprostiti nabrane frustracije. Razpihovanje občutka, da smo žrtev nečesa, ne bo pripomogla h konstruktivnim rešitvam.

Srečno in lep dan, naj vam prinese čim več uporabnih rešitev in miru. Kdor potrebuje nasvet okoli vplivov retrogradnega Merkurja, Saturna in trenutne opozicije Marsa in Plutona v svojem osebnem življenju, naj mi piše: alenka@znam.si

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -