Sreda, 18. 8. 2021, Luna v kozorogu preverja realnost naših čustev

Morda vas zanima

- Oglas -

Smo v dnevu rastoče Lune v kozorogu. Realnosti ne moremo ubežati, saj se vse bolj gosti okoli nas in nas sili v soočanje z življenjem, z materialnimi zadevami, prizadevanjem za konkretne rezultate. Naša čustva so mirnejša, ne tako ognjevita in entuziastično zaletava, zanima nas stabilnost, všeč nam je družba in podpora modrejših, starejših oseb.

Do popoldneva Luno čaka samo srečanje z Venero v tehtnici, s katero oblikuje kvadrat. Naše čustvene in ljubezenske potrebe niso usklajene, saj je Luna resna in potrebuje varnost, odgovornost, kontakte ena na ena, Venera pa je v fazi svojega flirtanja in želje, da bi bila vsem všečna.

Vendar to ni tako velika težava, saj bomo do jutrišnjega dne premostili te napetosti in imeli bolj čustveno skladen dan.

Večji izziv je nastajajoča konjunkcija Merkurja in Marsa v devici, ko besede dobijo poseben naboj, moč in so natančno usmerjena dejanja podprta z natančnimi, analitičnimi, jasnimi besedami.

Zjutraj jih bo grel trigon z Luno in lahko rečemo, da bodo naše besede in dejanja skladne z našimi čustvi. In zanimivo je, da bo četrtkova Luna oblikovala same pozitivne aspekte, torej nas bo čustvena stabilnost spremljala ves dan. Katera koli odločitev bo sledila iz trenutnih aspektov med Merkurjem in Marsom, bo zaradi vpletenosti Kirona imela pomembne posledice, ki jih ne bo več mogoče odpraviti, spreminjati. Vztrajajmo naprej, drugega nam ne preostane.

Srečno na današnjih poteh!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekHot Toddy
Naslednji članekVenera v tehtnici (16. 8. do 10. 9. 2021)
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -