Sreda, 17. 3. 2021, Nosila bom zeleno barvo

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Rastočo Luno v biku danes čaka astrološko zanimiv dan. Že zjutraj je pripotovala do konjunkcije z Uranom, čemur bo sledil kvadrat s Saturnim, popoldan pa bo na moči še konjunkcija Lune in Lilith.

Luna v biku se je včeraj okrepčala skozi prijetno, iskreno komunikacijo, čemur je botroval sekstil z Merkurjem, ter bo današnje napete dopoldanske energije pričakala v dobrem čustvenem stanju. Zdaj že vemo, da bomo zaradi nasprotij, ki jih prinašata Uran in Saturn, sprva dojemljivi za presenečenja, novice, ki jih prinaša Uran, zatem pa bomo znova nekoliko zaprti vase, bolj previdni v medosebnih odnosih, manj naklonjeni kazanju čustev ali pa v stanju, ko naklonjenost težko sprejemamo in nam je skorajda odveč.

Večerna konjunkcija z Lilith bo potencirala občutek, da je skladnost čustvenega sveta nekoliko oddaljena od nas. Če se mu predamo, bomo imeli nekaj težav, da obvladamo svoja čustva. K emotivne hladnosti v sprejemanju in dajanju, morda tudi anksioznosti bosta zaradi svojega medsebojnega odnosa prispevala še Venera in Saturn.

Naš notranji mir nam je kljub temu na dosegu roke, saj smo še vedno pod vplivom blagodejnega odnosa Sonca in Plutona, ki nam daje moč, da najdemo stik z našo notranjo modrostjo, se pustimo voditi intuiciji in s tem povečamo zaupanjem vase. Že danes je na moči tudi sekstil Marsa in Kirona ter sekstil Venere in Plutona. Akcije, ki se jih bo lotil Mars, imajo zdravilen učinek, občutki ljubezni pa sposobnost notranje regeneracije.

Danes je dan, ko se bomo počutili malo raztrgane, malo napete, anksioznost, ki nas bo grabila, da lahko premagamo sami. V obdobju rib so zdravila zoper njo glasba, voda, ples, meditacija ter mirno, globoko dihanje na sploh. Ponudimo obilje dobrih misli najprej samim sebi. Mir, ki ga bomo dosegli, se bo sam od sebe širil naprej.

In zakaj bom nosila zeleno barvo? Ker je danes dan sv. Patrika, ki ga praznujejo na Irskem in se je razširil po vsem svetu. In je danes dan, ko se Irke in Irci, ki so v stiku z dediščino prednikov, spominjajo ne prav prijaznega odnosa gospoda Patrika do starodavne kulture, ki jo je spoznal. Lahko torej praznujemo sv. Patrika ali pa nazdravimo starodavnim energijam, ki so kljub temu preživele. Zelena je torej danes za življenje.

Srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -