Sreda, 17. 2. 2021, Dan, ko so bogovi v sporu

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Če ste sledili zadnjemu zvezdnemu namigu, ste do današnjega dne storili vse, kar je bilo v vaših močeh, da ste naredili nekaj pomembnih kljukic na vašem “the” seznamu. Jaz sem po kar nekaj letih, ko sem nazadnje vozila svoj lasten avtomobil in je ta bil še brez servo volana, postala lastnica pločevine na štirih kolesih. Ene modro-vijolične micre, če se natančno izrazim, ki ima že štiri nove gume in vinjeto ter vozi kot šus. Micra ima za seboj 200.000 kilometrov in pred seboj kar nekaj nalog, zato mora voziti kot šus. Radio dela, cede plejer moram še preizkusiti. Japonci so bili izbrani, da uresničijo moje materialno-preživetvene potrebe osme hiše, ki je aktivirana že od kozorogovskih časov naprej, le da je sedaj v njej zgolj Plutonček in njegova reformativna moč gre neovirano ali grez tujih vplivov naprej. Zgolj sklenil bo nekaj, kar se je začelo pred časom. Gruča planetov v vodnarju, ki nas spremlja letos, je sedaj v moji deveti hiši, hiši potovanj, gibanja, premika vibracij, filozofije, široke vizije in se povsem vklapljajo v načrte, za katere so svoje štiri cilindre prispevali Japonci.

V tej dinamiki je izpadel tudi torkov horoskop, saj ste že od ponedeljka vedeli, da morate delovati. Današnja sreda bo drugačna in gre za novo preiskušnjo naših načrtov. Luna je že od jutra v biku in bo popoldan trčila v Urana ter se skupaj z njim konfrontirala s Saturnom v vodnarju. Danes je namreč prvi v nizu kvadratov med tema dvema planetoma, o katerem ste že slišali in smo v pričakovanju njegovih učinkov vse od začetka leta. Le da so pričakovanja povsem odveč, saj pričakujemo lahko le nepričakovano.

Saturn je hitrejši od obeh planetov in je tisti, ki se premika proti kvadratu z Uranom in tisti, ki njun napet, dinamičen odnos aktivira. Saturn prihaja pod vplivom vodnarja in prinaša nova pravila, nov način komunikacije, novo definirane meje, znotraj katerih nas usmerja k novi odraslosti, novi skrbi, novi odgovornosti – preobrazbi zornega kota, skozi katerega gledamo na našo realnost, ki se seveda vedno začne z mislijo. Tokrat z novo mislijo.

Saturn torej izziva Urana, ki je v biku, stabilnem, varnem znamenju, ki se ne premakne kar tako, temveč zmeraj potrebuje tehten razlog. Kar je seveda v nasprotju z naravo Urana, ki je dobesedno elektrika in načeloma neulovljiv. Kar bo danes Saturn predstavil Uranu, nas bo streslo, preobrnilo, spremenilo. In če sem vam slučajno vzbudila strah do tega dogodka, ni odveč vedenje, da se bo ta kvadratek letos ponovil še dvakrat in da se bo znova aktiviral junija 2022 ter nas spremljal do novembra 2022, ko se bosta planeta dokončno razšla. Zato se nanj velja navaditi in spremljati sile, ki jih sproža. Majhne ali velike revolucije, ki se dogaja v nas ali okoli nas. Naslednje leto bo aktiviral fiksna znamenja, ki so rojena na sredini 30-dnevnega ciklusa bika, leva, škorpijona in vodnarja. Letos aktivira prvo tretjino njihovih rojstnih ciklusov.

Rastoča Luna v biku je naklonjena novim začetkom, njen kvadrat s Saturnom in konjunkcija z Uranom pa se bosta natančno aktivirala popoldan. Čustva nelagodja so tu, čustva neljubljenosti, in tu so nenadne odločitve, ki jih to nelagodje vzbuja. Luna bo v biku vse do petka, jo pa jutri čaka tudi nekaj olajšanja in ne zgolj konfliktov. Ali pa spodbude – dajmo na dogajanje gledati pozitivno.

Danes je tudi zadnji dan, kar Sonce potuje skozi vodnarja. Že v četrtek menja postajo, saj vstopa v znamenje ribi. Začenjamo se umikati od pozornosti zunanjega sveta in gremo vase, v svoj notranji svet, da si napolnimo domišljijo, skreiramo fantazijo, da si nasanjamo novo pomlad, okrepimo intuicijo, izrazimo kreativnost, dokler si ne bomo ob pomladanskem ekvinokciju rekli dovolj in bomo pripravljeni skočili v pomlad.

Srečno!

Prejšnji članekAjdov kruh z orehi
Naslednji članekBešamel omaka
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -