Sreda, 17. 11. 2021, Ko smo napeti in odstiramo skrivnosti

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna je danes vstopila v znamenje bika in čeprav od nje, ko je v tem znamenju, pričakujemo stabilnost in mir na čustvenem in finančnem področju, ne moremo ravno trditi, da bo prav vse tako. Popoldan bo oblikovala kvadrat s Saturnom in se soočila z občutki distanciranosti, hladu, omejitvami in blokadami, odgovornostjo, ki nas pesti in nesamozavestjo, ali je pot, za katero se odločamo, prava.

To danes čutijo tudi številni učitelji in starši, razdvojeni med občutki, ali so hitri testi res tista varnost, ki bo omogočila uspešen boj zoper virus. Nezaupanje v inštitucije je veliko, občutek odgovornosti pa ravno tako. V zraku je kaznovanje, s katerim se znamenje bika ne sooča prav zlahka ali pa sploh ne ter se v njem prej zbudita trma in upor kot sodelovanje. Kdor ima bika doma, ve o čem govorim.

Glede na to, da bo Luna v biku jutri v tesnem stiku z uporniškim Uranom ter v opoziciji z Marsom v škorpijonu, nakar bo v petek postala polna, lahko pričakujemo, da nas bodo teme upora in jeze spremljale še nekaj dni. Tisti, ki bo uspel na miren, spoštljiv, ljubeč način nagovoriti znamenje bika, bo imel največ uspeha. In pri tem niti ne gre toliko za to, ali hitri testi posegajo v integriteto naših otrok ali ne, temveč za način, kako se Saturn kot vladar in avtoriteta obnaša do množic, ki jih predstavlja Uran v biku. Na tem področju nas kot družbo čaka še kar nekaj dela.

Da dan ne bi bil vsaj malo dolgočasen, pa bo poskrbela tudi opozicija Marsa in Urana, kar je seveda zelo uporniška kombinacija potrebe po akciji, ki sproža revolucijo, nepredvidljive dogodke, nenadne odločitve. Tisti občutek, ko narediš plan, da boš zavil desno, nakar se impulzivno odločiš, da greš levo in tam doživiš stvari, ob katerih dviguješ obrvi in si govoriš “Aha, zato sem moral priti sem”.

Pred nami so vse do petka na moči energije, ki odstirajo skrivnosti. Ostanimo vsaj malo previdni in umirjeni. Ne glede na vse celo stabilni.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -