Sreda, 15. 9. 2021, Ko nas Luna utruja

Morda vas zanima

- Oglas -

V dnevu velikih družbenih sprememb, ki jih prinašajo nova kovid pravila, je s prihodom Marsa v znamenje tehtnice prav zanimivo čutiti in opazovati spremembo energij. Mars bo v tehtnici do 30. oktobra in vso obdobje si bo prizadeval za enakopravnost in pravičnost tako v naših intimnih osebnih kot v širših družbenih odnosih.

Je pravičnost nekaj, kar sploh lahko dosežemo? Kaj pravičnost sploh je? To so vprašanja, s katerimi se bomo ukvarjali v prihodnjih tednih in ki lahko Marsa, ki predstavlja delovanje in akcijo, tudi blokirajo, zmedejo, po nepotrebnem upočasnijo. Karkoli bomo storili in nameravamo storiti, ne more biti všeč prav vsem. Do 1. oktobra bo ta planet prejemal lepo zvezdno podporo Saturna v vodnarju, zato si zaupajmo in vztrajajmo pri tem, kar smo se namenili.

Današnja Luna v kozorogu nas usmerja v izpolnjevanje obveznosti, kaj pa drugega. Nihče ni zatrdil, da nam bo to šlo zlahka od rok. Dopoldan bomo zaradi kvadrata Lune s Kironom čutili blokado, utrujenost, izčrpanost. Pogoltniti bomo morali kakšen poraz, se strinjali z nečim, kar se nam postavlja kot ovira in imamo občutek, da tega ne moremo preseči. Testirajte teren. Popoldan nam prinaša pozitivne energije, ki odpirajo vrata.

Že takoj po opoldnevu bo namreč Luna v trigonu z Uranom in hej, to je tisti preblisk, namig, predlog, ki smo ga čakali, ki nas bo razbremenil teže okov, nas usmeril na dobro pot. Pripravite se za popoldansko delovanje in hitre akcije.

Večer bo znova konfuzen, saj Luna v kozorogu oblikuje kvadrat z Merkurjem v tehtnici. Naloge, ki smo si jih zadali in pomembno vplivajo na naše čustveno stanje, bodo v konfliktu z načinom, kako bi jih radi povedali. Kako biti neposreden in iskren, če nam z jezika polzi diplomacija? To so trenutki, ko ne znamo povedati, da je nekaj lepo ali grdo, pač pa se izvijemo z sestavljankami “ja, ni bilo slabo”, “o tem bi se veljalo še pogovarjati”, “moram razmisliti”. Takšno slepomišenje Luni ne bo teknilo, ona ima rada čvrste dokaze in prav takšne besede, se pa mora naučiti tudi kompomisov. V tem večernem trenutku je bolje ustaviti pritiskanje na sotrpina in izsiljevanje konkretnosti. Če danes nekdo nekaj noče, bo mogoče že jutri hotel. Poskusimo razmišljati na takšen način.

Srečno, izkoristite popoldan in mirno, a vztrajno naprej!

Prejšnji članekTorta z gozdnimi sadeži brez peke
Naslednji članekKoprova omaka
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -