Sreda, 14. 7. 2021, Luna v devici na uspešni misiji

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – Luna raste in je v pametni, analitični, nekoliko nervozni in prilagodljivi devici ter dela načrte, saj mora rešiti težavo ali dve. Kvadrat s severnim Luninim vozlom v dvojčku jo spodbuja, da zaviha rokave, napiše vse tiste prošnje in pritožbe, diplome in magisterije, zagrize v birokracijo, poskrbi, da življenje spravi v red.

Če se bomo spraševali, kako naj nam to uspe, nam v pomoč prihaja trigon z Uranom, ki bo dopoldan in še nekaj uric po opoldnevu Luno napojil z infuzijo novih idej, navdihom genialnosti, ji dal pozitivno trmo, da bo vztrajala in tudi odkrila nove poti, rešitve, slišala in dobila pozitivne nasvete in usmeritve. Zemeljske energije nas danes spodbujajo, da se lotimo dela, ki prinaša konkretne, oprijemljive rezultate. Zavihajmo rokave, naj nas ne bo strah garanja, saj bomo nad doseženim zadovoljni in si bomo ob koncu dneva čestitali za trud, ki smo ga v nekaj vložili.

Večer nam prinaša harmoničen trigon Sonca v raku in Neptuna v ribah, ko bi bilo lepo, da se znajdemo v prijateljskem, umetniškem okolju. Obkrožal nas bo idealizem, v sebi bomo po tako delovnem dnevu našli mir, lažje se bomo sprostili in si dovolili, da se prepustimo energijam vode, ki nam daje občutke univerzalne ljubezni, pripadnosti in zadovoljstva. Garači bodo odložili svojo motiko in se usedli ter občudovali naravo v vsej njeni pojavnosti. To je balzam, ki nam bo pobožal dušo, kar še kako potrebujemo.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekSardele v vinu
Naslednji članekČokoladni cake pops
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -