Sreda, 14. 4. 2021, Dober večer, Venera v biku!

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna v biku počasi raste in usmerja pozornost v svoje temeljne materialne in čustvene potrebe. To je nekaj tako preprostega kot topel objem, kosilo z družino, prijatelji, počitek v stolu s pogledom na domač vrt. Varnost, stabilnost, zaupanje v otipljivo realnost in nenazadnje tudi bolj upočasnjeno delovanje so ključne komponente, ki Luni v biku dajejo občutek zadovoljstva.

Naša doživljanja bodo danes bolj umirjena, čeprav začimbo ali dve zna prispevati dopoldanska konjunkcija med Luno in Lilith, ki je prav tako v biku. Lilith je, kot vemo, tista svobodomiselna, neukročena, odločna in brez dlake na jeziku gospa, ki jo v biku zanimajo predvsem lastna senzualna zadovoljstva ter bo s takšnim “mesenim” predlogom stopila naprej iz vrste in se razkrila.

Srečanje med Luno in Lilith lahko v dopoldan prinese tudi poslovno, morda nepremičninsko novico, informacije glede dediščin, denarnih transakcij, ki jih velja pretehtati. Lilith nenazadnje ima “talent”, da deluje kot disruptor dogodkov, načrtov, saj je trmasta, rada naredi po svoje, tudi namerno povzroči okvaro – skratka ne pleše v duhu sodelovanja, temveč naredi korak po svoje in sesuje koreografijo. Bodimo pripravljeni na spremembo v korakih. Glejte si v oči, komunicirajte in uporabite miren, neočitajoč glas. Bik pač vlada grlu, tam sta njegova moč in šibkost.

Popoldansko počutje bo prijetno, umirjeno, morda malo sanjavo, k čemur prispeva sekstil z Neptunom v ribah. Voda v vseh oblikah nam bo dobro dela, pa naj bo to kopel, plavanje v morju ali zgolj gledanje vode. Dobro bi bilo ponotranjiti ta mir, ki se nam ponuja, ter se izogniti možnim ekscesom z večernim kvadratom Lune in Jupitra v vodnarju. To je lahko tisti pretirani pogum, ki nas zvečer pelje v naročje prometne policije ali pa velika čustvena lakota, zaradi katere storimo korak preveč. Do opolnoči se bo gradil še trigon s Plutonom in nas znova stabiliziral v zaupanju, da delamo prav.

Če nas je v jutro zbudila polna baterija energije, smo se lahko zahvalili sekstilu Sonca v ovnu in Marsa v dvojčku ter naredili naše sklece in planke, jutranje joginge in dihalne vaje, za katere smo se nekateri že včeraj zavestno odločili.

Zvečer bomo pozdravili vstop Venere v bika, kjer bo do 9. maja, dneva zmage nad fašizmom in nacizmom. Čustvene potrebe Lune v biku smo te dni dodobra spoznali in so nam dale okus, nas spomnile in vpeljale v svet Venerinih ljubezenskih želja, kjer imamo radi tisto, kar poznamo, saj temu najlažje zaupamo, se izrazimo, sodelujemo in povežemo v partnerstva, ki imajo dolgi rok trajanja.

Uporabimo telesno energijo in moč Sonca v kombinaciji z Marsom ter počnimo stvari, ki so nam v pozitiven telesni izziv. Ostanimo stabilni in nadaljujmo svojo pot.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekDžuveč z rižem
Naslednji članekKrompirjeva solata
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -