Sreda, 12. 5. 2021, Pozitivno in jasnih misli

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna je končno spet mlada in še zmeraj je v biku, le da okrepljena, odločna, trmasta, osredotočena ter zaradi trigona s Plutonom, ki bo na moči med 6. in 10. uro, kaže izjemno notranjo moč, uravnovešenost, sposobnost, da prenesemo težo trenutka, preplezamo še tako visoke ovire in ohranimo občutek, da nam vse gre zlahka od rok. Da potujemo s tokom in nismo izčrpani. Karkoli napornega nas čaka, opravimo to zgodaj.

Te trenutke velja izkoristiti, saj ne bodo trajali. Današnje jutro ima posebno moč. Opoldne se bo že začel poznati kvadrat Lune z Jupitrom v vodnarju, ki sem ga te dni povsem zanemarila, za napisati pa je vsaj to, da že v petek vstopa v znamenje rib, vendar bo kmalu retrograden (20. junij) ter se vrača v vodnarja (28. julij) in povsem zares v znamenje rib vstopa šele konec leta (28. december – 10. maj 2022, ko preide v ovna). Jupiter je torej na zadnji stopinji vodnarja in je še poseben jasen, neodvisno razmišljujoč tako v poslovnih kot partnerskih vlogah.

Vrnimo se k njegovemu kvadratu z Luno, ko bomo glede nečesa pričakovali preveč in z rezultati, izidi čustvenih odločitev ne bomo povsem zadovoljni. Če bomo pričakovali preveč in se zaradi neke ideje, nore in progresivne, kakršen je vodnar, zaleteli v povsem novo obljub polno situacijo, se zavedajmo, da v tistem trenutku prinaša več težav kot koristi.

Počakajmo. Že ob 14.43 bo Luna vstopila v znamenje dvojčka in skrivnost uspešnega dneva in dobrih rešitev se bo razprla na polju jasne komunikacije. Hec je, da se Luna sploh ne bo počutila utrujeno in si bo za počitek, tisto fazo praznega teka, ko od delovanja ni kakšne posebne koristi, vzela natanko 20 minut. Ob podpori trigona med Merkurjem in Saturnom, ki se aktivira vse do večera, ni več prostora za dvome.

To je eden tistih dni, ko nam je vse, ampak res vse jasno.

Iz kvadrata z Jupitrom, v katerega se nismo slepo zaleteli, bo s pomočjo tega razumskega trigona nastal pogovor, dogovor, ki bo jasen in odločen. Lahko ga uporabimo, da nekaj pomembnega povemo ter to čvrsto utemeljimo in ohranimo notranji mir, krasen pa je tudi za resno umsko delo, naporno reševanje problemov, ima talent za natančnost, ostrino, sposobnost distanciranja in odmika od težav na takšno višino, da so vse poteze na šahovnici jasne.

Popoldan se prepustimo zraku, intelektualni lakoti, komunikaciji, prijateljstvu pa tudi vetru, dežju, snegu ali čemurkoli, kar namerava pasti z neba. Ne glede na vreme se nadihajmo kisika, zajemajmo ta čudoviti brezbarvni plin z molekulsko formulo O2, ki v periodnem sistemu nosi število 8, kar pomeni, da ima v svojem jedru 8 protonov, ter počasi, res počasi in s prepono dihajmo.

Sprostimo v nas znamenje dvojčka. Naj se pogovarja, ustvarja, se zabava, bere in se tudi uči v družbi, saj bomo imeli veliko koncentracije, obenem pa nas bo druženje s prijatelji sprostilo in umirilo.

Zemeljske energije, na katerih smo se naplajali dopoldan in nekaj konkretnega storili, bodo torej popoldan postale zračne in prej komunikativne, radovedne in nasmejane kot senzualne, delovne ali zaležane na kavču. No, razen če so v stimulativni družbi.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekMakovo pecivo z jabolki
Naslednji članekJupiter vstopa v ribi
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -