Sreda, 11. 8. 2021, Velike besede in strastna dejanja

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna raste in je v devici ter nas še naprej vabi, da se s skrbjo in natančnostjo posvetimo sebi, zaužijemo zdravo hrano, se razstrupimo, uredimo lase in nohte, papirologijo, gospodinjstvo ter se odpravimo k naravi. Dan bo živahen v komunikaciji, veliko se bo obljubljalo, ljubezenske zgodbe pa prejemajo pozitiven naboj in se lahko uresničijo.

Ves dopoldan bo Luna v opoziciji z Neptunom ter bo svojo analitično, praktično naravo skušala uskladiti z bolj zasanjanimi, romantičnimi energijami. Opoldne bo Luna združena z Venero v devici in ta čudovita kombinacija, v kateri so združene naše potrebe in želje, nas nagovarja, da skozi praktične načine izkažemo svojo naklonjenost. Močno čustvovanje poudarja še trigon s Plutonom, kar Luni vzbuja zaupanje, ji daje stabilnost in prinaša konkretne rezultate.

Luna bo že ob 13.22 nastopila fazo lera in bo v tem stanju vse do poznega večera, ko bo ob 22.08 vstopila v znamenje tehtnice. Lepo bi bilo, če bi ohranili navdihe in dobre energije, ki smo jih prejeli čez dan ter jih pestovali in v njih uživali. Ne prepustimo se živčnosti, nepotrpežljivosti, sitnobi.

Dan prinaša tudi nekaj velikih besed, pomembnih, samozavestnih komunikacij, ki obljubljajo veliko, saj je Merkur v levu v opoziciji z Jupitrom v vodnarju. Ta pozitiven, entuziastičen naval besed se bo zvečer umiril. Merkur namreč danes zamenja svoje znamenje in vstopa v devico ter nam daje oster, natančen um.

In nenazadnje je poudarek tudi na ljubezenskih odnosih, ker je na nami trigon Venere in Plutona, ki strastem daje obliko in harmonično priložnost, da se udejanijo.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekLososov file z omako iz rukole
Naslednji članekGolaž iz lisičk
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -