Sreda, 10. 3. 2021, Višja oktava ljubezni

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna je padajoča in v vodnarju ter bo popoldan preživela v objemu velikega Jupitra, kar ji bo dobro delo. Po vnovičnih soočenjih z omejitvami, ki jih je premagala včeraj zvečer in katerih odmev je čutila še danes zjutraj, se bo trezne glave spočila ob velikem medvedu in se naužila njegovih jasnih, velikih, optimističnih, futurističnih misli. Jupiter v vodnarju pač zna.

Bolj kot bo dan napredoval, bližje bomo enemu posebnemu občutku, lastnemu znamenju rib in obdobju, v katerem se sedaj nahajamo. Govorimo o konjunkciji Sonca in Neptuna v znamenju rib, ki bo na moči pridobivala vse do polnoči ter jo bomo čutili še v četrtek.

Če smo uspeli ostati čistega srca in zvesti svoji integriteti, bi nam morala ta konjunkcija dati krila, občutek lahkotnosti, povezanosti z višjim virom energije, milostjo, navdihom in ustvarjalnostjo. Lahko pa nas potegne na nižjo frekvenco čustev o žrtvovanju, nemoči, k moledovanju in tudi solzavemu čustvenemu izsiljevanju. Ma se tega ne gremo, a ne. Energije so prelepe, da bi jih tako zapravili.

V zraku je ljubezen višje oktave. Ali se ji odpremo ali ne, je povsem odvisno od nas samih. Sonce v ribah nas ne čaka in se ne ozira na preteklost, pač pa osvetljuje sedanjost in nadaljuje svojo pot. Vsak dan naredi en korak več. In glede na to, da pridobiva Sonce na notranji moči, saj prihaja v stik s Plutonom, ki ga bo prihodnji ponedeljek napojil z energijo, nakar bo že stopilo v ovna in še samo postal ognjena iskra novega začetka, velja Soncu slediti. Narediti vsak dan en korak naprej. Sonce eno stopinjo, mi en korak.

Mislim, da nam bo šlo prav fantastično.

Srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -