Sreda, 10. 11. 2021, Luna v vodnarju in hobotnica na mizi

Morda vas zanima

- Oglas -

Pred nami je dan, ki ga bo Luna preživela v objektivnem, ne prav čustvenem, temveč bolj vizionarskem vodnarju in se igrala s celo vrsto planetov v fiksnih znamenjih škorpijona in vodnarja. Čaka nas malo preskakovanja ovir, ampak mi to zmoremo, saj smo visoko usposobljeni tudi za takšne športe.

Dopoldan si miselno nastavimo cilje, ki jih želimo doseči, ter vztrajajmo na tej poti. Popoldan lahko pričakujemo, da nas bo počasi začela grabiti utrujenost, z njo pa prihajajo tudi verbalni izpadi, ki se jim lahko z dobro mero distanciranosti izognemo. Karkoli bosta rekla Merkur in Mars v škorpijonu, velja jemati z veliko žlico rezerviranosti. Ta dva igralca sta v znamenju škorpijona znana po tem, da ne varčujeta na besedah in zadev ne olepšujeta, vsako oviro jemljeta kot osebni napad in žogico hitro vrneta nazaj. Prehitro, da bi ob tem razmišljala, ali bosta koga prizadela ali mu celo storila krivico.

Osredotočite se na svoje zastavljene cilje in energijo uporabite, da jih dosežete. Če je potrebno, med njimi naredite selekcijo. Svoje dnevno gibanje bo Luna ne nazadnje sklenila v sekstilu s Kironom, kar le prinaša nekaj zdravilnih energij in priložnost, da se v prijateljskem vzdušju pobotamo s svetom okoli nas.

Glede kvadrata med Merkurjem, Marsom in Saturnom ste že minule dneveslišali opozorila. Govorili smo, da nas čaka izziv mentalnih in fizičnih energij, a tudi spodbuda, volja, vztrajnost, škorpijonska moč, da izpeljemo zadane naloge. Marsa v kvadratu s Saturnom smo opisali kot vojščaka s sekiro. Vzamite to sekiro v roke in odsekajte probleme, ki vam prihajajo naproti. To pomeni, da se jih vztrajno lotite enega za drugim, kot bi rezali hobotnico in njenih osem krakov. Ko je en krak odrezan, nov ne bo več zrasel. Nismo v znanstveno-fantastični grozljivki, temveč na realnih, zemeljskih tleh.

Če nam bo kakšen problem vzel dan več, kot smo predvidevali, vdihnimo globoko in ne obupujmo. Tudi to bomo uredili in problem bo rešen. Danes ali jutri. Le ne vrzite ga čez ramo. Nabrusite še enkrat sekiro in se ga lotite. Mi to zmoremo! Merkur in Mars v škorpijonu to zmoreta.

Prejšnji članekGoriški radič
Naslednji članekSmoothie s kakijem
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -