Sobota, 9. 10. 2021, Tisto, kar želimo izvedeti

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna je v škorpijonu, vendar je kar do 17.24 v fazi praznega teka. Kaj naj torej z njo, tako strastno, vendar brez usmeritve? Če svoje strasti usmerimo v druge, bomo ostali nezadovoljni in nezadovoljeni, morda celo jezni in užaljeni. Če jo usmerimo nase, bo veliko bolje. Posvetimo se nalogam, ki smo jih odlašali in zahtevajo fokus.

Po vstopu Lune v znamenje strelca bo marsikaj veliko lažje. Pogovori bodo stekli, prijateljski in ljubezenski odnosi se bodo okrepili, morda se bomo pogovarjali pozno v noč, saj bomo filozofsko in optimistično razpoloženi ter bomo sposobni na težave in izzive pogledati iz drugačnega zornega kota. Luna se bo namreč srečala z Venero, ki je prav tako v strelcu. Obsedenost z določeno idejo, s katero smo se ukvarjali minule dneve, bo odnesel veter, začutili bomo svobodo izražanja, iskrenosti in resnice.

Z iskrenostjo in resnico se namreč danes ukvarja tudi retrogradni Merkur, saj je v tesnem stiku s Soncem in Marsom v tehtnici. Njegova retrogradnost bo trajala samo še teden dni, zato ostanimo potrpežljivi. Brskanje po preteklosti nam lahko prinese še kakšno koristno informacijo, podatek, ki nam je manjkal, preden bomo sposobni sestaviti celotno zgodbo.

Sonce bo skozi pogovore posijalo na nek prašen kotiček, Mars pa lahko prinese tudi kakšno neprijetnost. Vse, kar bomo izvedeli, ne bo najbolj nežno in prijazno, vendar ne delajmo prehitrih sklepov. Sprašujmo in se pripravimo, da bo kakšen odgovor tudi boleč. Smo nanj pripravljeni?

Prejšnji članekMandarinina marmelada
Naslednji članekPrepraženo kislo zelje
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -