Sobota, 7. 8. 2021, Dan za uživanje

Morda vas zanima

- Oglas -

Pred nami je zelo prijeten dan, v katerem Luna komaj vstopa v znamenje leva in se pri tem uživaško razteguje po postelji, samozavestna glede sebe in svoje prihodnosti. Jutrišnji izzivi, ko bo prejela opozicijo s Saturnom in kvadrat z Uranom ter se v tem konfliktu porodila kot mlada Luna, šele prihajajo. Danes pa bo najbolj kraljevsko znamenje zodiaka lagodno uživalo in nas naučilo, kako z dvignjeno glavo gledati dogodkom v oči in se počutiti kot zmagovalec.

Luna bo v znamenje leva vstopila ob 9.30, opoldne oblikuje sekstil z Lilith v dvojčku, zvečer pa še sekstil s severnim Luninim vozlom prav tako v dvojčku. Privoščimo si potop v te uživaške levje energije, ki jih bo glede na planetarne aspekte najbolj navdihovala, spodbujala in nasmejala dobra družba in komunikacija.

Ta komunikacija bo v sebi nosila nekaj predrznosti, ki nas bo žgečkala in vzbujala naše zanimanje. Lilith v dvojčku je pač ostra na jeziku, ampak danes ta ostrina ne bo strupena, temveč zabavna v svoji provokativnosti. Leva bo nasmejala, saj bo med stavki zaznal odtenke pozornosti, občudovanja, humorja, sarkazma. Lilith v dvojčku je mojstrica besednih iger in danes si lahko privoščimo kakšno besedno igro več, če pri tem le ohranimo spoštovanje in ne stopimo čez mejo, ki jo lahko označimo kot vulgarno. Sicer pa lahko levu mirno namenimo komplimente, ki zapeljujejo in nas s svojo senzualnostjo vodijo k cilju.

Večerni sekstil Lune s severnim vozlom seveda spet prinaša pomembne komunikacije in informacije, ki jih potrebujemo in nas usmerjajo na harmonično pot. Ker govorimo o sekstilu, te ne bodo same prišle do nas, temveč potrebujejo nekaj spodbude. Če torej hočemo nekaj izvedeti, moramo tudi sami aktivno vstopiti v pogovore. Brez našega sodelovanja, privoljenja, klica ali odgovora se nič ne bo zgodilo.

Lep dan kliče, da ga užijemo. Vzamimo si čas za ljubezen, otroke, hobije. Naj se nam ne mudi. In poskusimo se izogniti opoziciji s Saturnom, ki bo aktivna malo čez polnoč in bo vztrajala do nedeljskega zgodnjega jutra. Če se bomo tako pozitivno napolnjenji s sobotrnimi dogodki odpravili k spanju, ne bomo iskusili nekega čustvenega razočaranja. Lunin ego se bo čez dan ob vseh lepih besedah napihnil in če nanj ne bomo znali dati pokrovke, bo za streznitev poskrbel Saturn. Imamo torej možnost izbire, in ta se imenuje spanje. Bolj preprosto kot tako ne gre.

Srečno in imejte se lepo!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekRižota z lososom
Naslednji članekOmleta s čemažem
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -