Sobota, 6. 3. 2021, Ko je dan v leru

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Dan za počitek, bi lahko na kratko opisali soboto, saj bo Luna v strelcu že čez nekaj ur spremenila razpoloženje. Trenutno je še pod vplivom Jupitra in Merkurja in pozitivnih, velikih misli in pogovorov, okoli 11. ure pa bo v kvadratu z Neptunom doživela val konfuzije ter se zatem prepustila leru in ne bo ves ljubi dan počela nič. Do nedeljskega jutra, ko bo vstopila v znamenje kozoroga ter se vzela v roke.

Ta konfuzija, ki jo bo spodbudil Neptun, ni nekaj, čemur se velja povsem predati. Neptun je sanjač, glasbenik, poet, seveda tudi plavalec in potapljač, ribič nenazadnje, bog oceana in neverjetnega pisanega življenja, ki biva pod njegovo gladino. Naše podzavesti. Je pa lahko tudi odvisnik, jokica, žrtev, iluzionist, ki slepi sebe in druge, razpršen kot kaplje morja, brez fokusa in šibke volje, otrok, ki potrebuje starša in njuno vodenje.

Strelec lahko galopira po tej vodi, jo prečka, preplava, v njej izbriše svoje sledi, iz nje pije, se v njej tudi utopi. Vpliv kvadrata Lune in Neptuna se bo poznal zgolj nekaj ur, od 9. ure do 12.30. Ohranimo našo neodvisnost in ohranimo pozornost na načrtih, željah, ki smo si jih zastavili na dolgi rok. Če je kje ostal še kak višek strelčevske energije, ga lahko spustite na pašo ali v tek, a vseeno naj ne preseže svojih omejitev. Ker je strelec tudi filozof, lahko popoldan preživi tudi s knjigo v roki.

Miren dan in srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -